nb1.hu

Klaksvík-Ferencváros: Csercseszov magyarul beszélt, majd értékelt – reakciók

Azt kapta Feröeren a magyar bajnok, amire számított.

 

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a feröeri Klaksvík otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának odavágóján.

A lefújás után Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző, valamint a meccset végigjátszó középpályás, Baráth Péter értékelt az M4 Sportnak – az orosz tréner a „Hallunk titeket„, valamint az „Igen, igen” kifejezéseket magyarul mondta a budapesti stúdió számára.

Azt kaptuk, amit vártunk. Nyilván ilyen pályán, ilyen környezetben hasonló játékra számítottunk, hiszen tudjuk, hogy az ellenfél erős rögzített szituációkból. Győzni szerettünk volna, így igyekeztünk felvenni a harcot. Tisztában voltunk vele, hogy nehéz kilencven perc lesz, hiszen a Klaksvík számos meccs óta veretlen, és győztes mentalitással álltak fel ellenünk. Kétmeccses a történet, hazai nézők előtt szeretnénk kiharcolni a továbbjutást jövő héten” – nyilatkozta Csercseszov.

Egyáltalán nem volt egyszerű mérkőzés” – kezdte Baráth. „Nagyon szervezetten védekező csapattal játszottunk, szűken, mélyen védekeztek az egy az egyekben, kontrákra építkeztek, közel voltak egymáshoz, mindig ott volt a másik társuk, hogy kisegítse a előző helyzetet. Nehéz volt megbontani őket. Magasak, erősek, próbáltunk beadásokkal helyzeteket alakítani, egy-egy lehetőséget gólra válthattunk volna. Tegyük hozzá, hogy a rögzített szituációk náluk is kimondottan veszélyesek voltak. Otthon természetesen az lesz a cél, hogy mindenképpen győzzünk.”

A visszavágót július 19-én, szerdán este 18 órától rendezik a Groupama Arénában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC