nb1.hu

Szaúd-Arábiából kapott ajánlatot Csercseszov

Erről az FTC edzője beszélt.

Manapság sok hírt lehet hallani arról, hogy neves edzők és játékosok igazolnak Szaúd-Arábia. Állítólag Sztanyiszlav Csercseszovot is csábították az arab országból, erről maga a Ferencváros vezetőedzője beszélt.

„Vasárnap megint hívtak Szaúd-Arábiából, de elmondtam, amit mindig: a Ferencváros vezetőedzője vagyok és megvannak a céljaink” – idézi a trénert az ulloi129.hu.

Csercseszov a szabadon igazolható Daler Kuzjajev helyzetére szintén kitért.

„Beszéltünk Dalerrel. A vakációnak vége, megkerestük és ismertettük vele a Ferencváros ajánlatát. A sportigazgató beszélt Kuzjaevvel. Adtunk a középpályásnak időt a döntésre. Akkor nem volt tiszta elképzelése a helyzetről – ez normális, lehetőséget kell adni az érintettnek, hogy döntsön. A legfontosabb az, hogy a játékos számára megfelelő döntés szülessen. Ismerik a futballistákkal kapcsolatos hozzáállásomat. Amúgy szívesen látnánk Kuzjaevet a Fradiban, de szabályszerű, hogy az átigazolások sok időt vesznek igénybe” – mondta a szakember.

A 30 éves középpályás 46-szor szerepelt az orosz válogatottban. Kuzjajev jelenleg szabadon igazolható, legutóbbi gárdája a Zenit volt.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC