nb1.hu

Rutinos középpályást igazolt a Szpari, négy felcsúti tehetség érkezett Csákvárra

A Tiszakécske több poszton bevethető futballistával erősített.

NYÍREGYHÁZA

Kesztyűs Barna személyében rutinos védekező középpályással erősített a Szpari. A futballista korábban már szerepelt a nyíregyházi együttesben, ezúttal 1+1 éves szerződést kötött. A 29 éves labdarúgó komoly NB I-es rutinnal rendelkezik: a legmagasabb osztályban 105 összecsapáson jutott szóhoz.

„Nagyon motivált vagyok, jól éreztem magam Nyíregyházán, szerettünk itt élni, a kislányom is akkor született, mikor itt futballoztam. Sokat számított az NB-I-ben töltött néhány év, a Honvéddal Magyar Kupát is nyertünk, a Pécsben egy egész szezont végig játszhattam. Sokkal tapasztaltabb lettem, ezeket szeretném a pályán is kamatoztatni, és a fiatalokat is segíteni” – nyilatkozta Kesztyűs, aki a legutóbbi szezonban a PMFC-ben futballozott.

CSÁKVÁR

Négy fiatal tehetséget adott kölcsön a Puskás Akadémia a Csákvárnak. Az NB II-es klubban bizonyíthat az új szezonban Pécsi Ármin, Noel Nathaniel, Babós Levente, valamint Major Marcell.

Érdekesség, hogy a 18 esztendős Major már átesett a tűzkeresztségen az élvonalban. A csákvári együttes idén a 15. helyen végzett az NB II-ben.

TISZAKÉCSKE

Torvund Alexander a Tiszakécske együttesében folytatja a pályafutását. A 22 éves támadó az előző két évben Csákváron játszott. A támadósor több posztján bevethető labdarúgó korábban az U19-es magyar válogatottban tizenhét összecsapáson tehette le a névjegyét.

„Vas László hívására kerültem Tiszakécskére. Nagyon szimpatikus volt a koncepció, amit felvázolt. Mind a taktikai elképzelések, mind a csapat jellege és a fejlődési lehetőségek is meggyőzők voltak abban, hogy Tiszakécskére igazoltam. Itt minden adott ahhoz, hogy újra felépítsem magam arra szintre, hogy élvonalbeli játékos legyek vagy akár külföldi klubba szerződhessek. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy fixen kezdő leszek, szeretném beverekedni magam a csapatba és jó teljesítménnyel meghálálni a bizalmat. Bízom benne, hogy húzóember lehetek” – fogalmazott Torvund Alexander.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC