nb1.hu

Az MTK-tól igazolt középpályást a Paks

Fiatal kora ellenére az első -és másodosztályban is ötven feletti meccsszámnál jár.

Csütörtök délelőtt beszámoltunk róla, hogy Kádár Tamás távozik Paksról és az MTK-ban folytatja. A játékos mozgás oda-vissza megtörtént a két klubnál, ugyanis a kék-fehérek középpályása Mezei Szabolcs, pedig a tolna megyei csapathoz tette át a székhelyét. 

 

ÍME, A PAKSIAK BEJELENTÉSE:

 

“U-válogatott belső középpályást igazoltunk.

 

Örömmel jelentjük, Mezei Szabolcs a második nyári igazolásunk, miután klubunk és az MTK a mai napon megegyezett a fiatal, tehetséges labdarúgó játékjogát illetően.

 

Mezei pályafutása Békéscsabán indult, majd 2015-ben igazolt a budapesti kék-fehérek utánpótlásbázisába. A középpályás onnantól – a ’18/19-es szezont leszámítva, mikor újra Békéscsabán futballozott kölcsönben – végig az MTK-t erősítette. Meccsszámlálója eddig hetvenkilenc NBII-es és ötvenegy NBI-es találkozót jegyez. Rendre szerepelt a korosztályos válogatott csapatokban is, U17-től végig U21-ig.

 

„Nem sokáig gondolkoztam a transzferen, mikor hallottam a Paks érdeklődéséről. Sokakkal beszélgettem, és mindenki csak pozitívan nyilatkozott a klubról, örülök, hogy a magyar csapathoz igazolhattam. Nagyon várom már a közös munkát, vannak ismerősök az öltözőben, főként az utánpótlás válogatott csapatokból, tehát nem egy teljesen ismeretlen közegbe érkeztem. Bognár György egy rövid ideig volt már az edzőm az MTK-ban, nagyon élveztem a közös munkát, közel áll hozzám a filozófiája, remélem, mihamarabb adaptálom az elvárásait Pakson is” – nyilatkozott honlapunknak a huszonkét éves újdonsült játékosunk.

 

Üdvözlünk, és sok sikert kívánunk a magyar csapatban, Szabi!

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC