nb1.hu

Vidi: távozik a 27-szeres magyar válogatott játékos

A búcsút az Instagramon jelentette be.

Sorsdöntő meccs vár a Vidire ma este a Vasas otthonában. Amennyiben a fehérváriak megszerzik a három pontot, biztos, hogy a következő idényben is az NB I-ben szerepelhetnek. Ám ha pontokat hullajt a MOL Fehérvár, és a Honvéd nyer Felcsúton, akkor a Fejér vármegyeiek csak a másodosztályban állhatnak rajthoz az új szezonban.

Bárhogy is alakuljon a székesfehérvári csapat sorsa, az már biztos, hogy Loic Nego távozik. A 27-szeres magyar válogatott futballista az Instagramon jelentette be a búcsúját:

„Ma elérkezett az a nap, amikor utoljára lehetőségem nyílik viselni ezeket a színeket. Azonban személyes sorsom mellett ez a legfontosabb nap lesz klubunk számára azóta, hogy csatlakoztam hozzá. Az elmúlt években szerencsés voltam, hogy megtapasztalhattam a dicsőséges pillanatainkat, amikor bajnoki címeket szereztünk és részt vettünk európai kupákban. Sőt, még a liga legjobb játékosának is megválasztottak ezekben az években. Azonban a mai játék lesz a legfontosabb.

Fontos, hogy emlékezzünk a történelmünkre, megvédjük klubunk színeit, de mindenekelőtt szívvel játszunk, hogy a klubunk ott maradjon, ahová igazán tartozik. A támogatásotok, mint mindig, döntő fontosságú lesz.

Együtt, ma este, szurkolók, stáb és játékosok, elérjük ezt. Találkozunk ott” – olvasható a futballista bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Loïc Nego (@loic.nego) által megosztott bejegyzés

Nego 2015 nyarán igazolt a MOL Fehérvárhoz, a Transfermarkt szerint az idény végén lejár a szerződése. Nego a mostani idényben 26 NB I-es meccsen bizonyíthatott.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC