NB2 logó
NB3 logó
HonvédFerencvárosGeorge Ikenne-King PatrickMarco Djuricin

Ikenne-King vs. Djuricin: direkt kiforgatott szavak?

Simon Zoltán - 2017. február 15. szerda 07:59
Budapest – A Nemzeti Sport és az nb1.hu megkérdezte a kispestit.

Hatalmas vihart kavart George Ikenne-King Facebook-bejegyzése, amellyel az nb1.hu eddig azért nem foglalkozott, mert magán és nem hivatalos (azaz sportolói, közszereplői) oldalon történt. Így azt, mivel a játékos magán tulajdonáról van szó, hiába szellemi termék, nem lehet csak úgy szabadon felhasználni, csak akkor, ha maga az érintett arra engedélyt ad. Ha Ikenne-Kingnek van egy autója, azt sem vihetjük el csak úgy egy körre, ha ő nem járul hozzá, sőt, hasznot sem húzhatunk verdájából a hozzájárulása nélkül, hiszen az az övé. vagy megpróbálhatjuk, de annak ára van… Nem is kicsi…

 

Szóval a sztorinak az volt a lényege, hogy a kispesti kitett egy képet a Nagy Tesóra, amelyen ujjal mutat földön ülő ferencvárosi támadóra, az angol üzenete meg ezt jelentette magyarul: „Nem fejeztük be! Maradjatok vonalban!”.

 

Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról - NB1.hu

„Kemény, harcias meccset játszottunk a Ferencvárossal, ment az adok-kapok – kezdte George Ikenne-King (a nyilatkozat a mapi, nyomtatott Nemzeti Sportban is benne van a- szerk.). – Ami viszont a pályán történik, az ott is marad. Marco Djuricin próbált megrúgni, jeleztem neki, hogy ez nem volt szimpatikus. Az üzenetemet félreértették, vagy félremagyarázták. Arra utaltam, hogy a párharc nem lefutott. Az első csatát elvesztettük, de a háborút nem. Hiszünk abban, hogy továbbjuthatunk.”

 

A védő tehát ezt állítja, a felvételt meg továbbra sem tudjuk megmutatni, mert nincsen hozzá engedélyünk. A magántulajdont, meg úgy tudjuk, a törvény védi.

 

Ha meg tévednénk, akkor is erkölcstelennek tarjuk, hogy más, személyes dolgaival növeljük a népszerűségünket…

Cikk hozzászólások száma: 1

LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Ami helyes
KERINGER ZSOLT
„Saját nevelés előnyben?”
TABELLA
1Budapest Honvéd FC65
2Videoton FC62
3Vasas FC52
4Ferencvárosi TC52
5Paksi FC45
6Swietelsky Haladás43
7Újpest FC42
8DVSC-TEVA41
9Mezőkövesd Zsóry FC40
10Diósgyőri VTK37
11MTK Budapest FC37
12Gyirmót FC Győr24
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!