NB2 logó
NB3 logó
HonvédFerencvárosGeorge Ikenne-King PatrickMarco Djuricin

Ikenne-King vs. Djuricin: direkt kiforgatott szavak?

Simon Zoltán - 2017. február 15. szerda 07:59
Budapest – A Nemzeti Sport és az nb1.hu megkérdezte a kispestit.

Hatalmas vihart kavart George Ikenne-King Facebook-bejegyzése, amellyel az nb1.hu eddig azért nem foglalkozott, mert magán és nem hivatalos (azaz sportolói, közszereplői) oldalon történt. Így azt, mivel a játékos magán tulajdonáról van szó, hiába szellemi termék, nem lehet csak úgy szabadon felhasználni, csak akkor, ha maga az érintett arra engedélyt ad. Ha Ikenne-Kingnek van egy autója, azt sem vihetjük el csak úgy egy körre, ha ő nem járul hozzá, sőt, hasznot sem húzhatunk verdájából a hozzájárulása nélkül, hiszen az az övé. vagy megpróbálhatjuk, de annak ára van… Nem is kicsi…

 

Szóval a sztorinak az volt a lényege, hogy a kispesti kitett egy képet a Nagy Tesóra, amelyen ujjal mutat földön ülő ferencvárosi támadóra, az angol üzenete meg ezt jelentette magyarul: „Nem fejeztük be! Maradjatok vonalban!”.

 

Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról - NB1.hu

„Kemény, harcias meccset játszottunk a Ferencvárossal, ment az adok-kapok – kezdte George Ikenne-King (a nyilatkozat a mapi, nyomtatott Nemzeti Sportban is benne van a- szerk.). – Ami viszont a pályán történik, az ott is marad. Marco Djuricin próbált megrúgni, jeleztem neki, hogy ez nem volt szimpatikus. Az üzenetemet félreértették, vagy félremagyarázták. Arra utaltam, hogy a párharc nem lefutott. Az első csatát elvesztettük, de a háborút nem. Hiszünk abban, hogy továbbjuthatunk.”

 

A védő tehát ezt állítja, a felvételt meg továbbra sem tudjuk megmutatni, mert nincsen hozzá engedélyünk. A magántulajdont, meg úgy tudjuk, a törvény védi.

 

Ha meg tévednénk, akkor is erkölcstelennek tarjuk, hogy más, személyes dolgaival növeljük a népszerűségünket…

Cikk hozzászólások száma: 1

LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
A szünetben
KERINGER ZSOLT
Tavasz 2017
TABELLA
1Videoton FC44
2Budapest Honvéd FC41
3Vasas FC38
4Ferencvárosi TC38
5Paksi FC33
6Swietelsky Haladás32
7Mezőkövesd Zsóry FC31
8Újpest FC31
9MTK Budapest FC26
10DVSC-TEVA24
11Diósgyőri VTK21
12Gyirmót FC Győr16
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!