NB2 logó
NB3 logó
HonvédFerencvárosGeorge Ikenne-King PatrickMarco Djuricin

Ikenne-King vs. Djuricin: direkt kiforgatott szavak?

Simon Zoltán - 2017. február 15. szerda 07:59
Budapest – A Nemzeti Sport és az nb1.hu megkérdezte a kispestit.

Hatalmas vihart kavart George Ikenne-King Facebook-bejegyzése, amellyel az nb1.hu eddig azért nem foglalkozott, mert magán és nem hivatalos (azaz sportolói, közszereplői) oldalon történt. Így azt, mivel a játékos magán tulajdonáról van szó, hiába szellemi termék, nem lehet csak úgy szabadon felhasználni, csak akkor, ha maga az érintett arra engedélyt ad. Ha Ikenne-Kingnek van egy autója, azt sem vihetjük el csak úgy egy körre, ha ő nem járul hozzá, sőt, hasznot sem húzhatunk verdájából a hozzájárulása nélkül, hiszen az az övé. vagy megpróbálhatjuk, de annak ára van… Nem is kicsi…

 

Szóval a sztorinak az volt a lényege, hogy a kispesti kitett egy képet a Nagy Tesóra, amelyen ujjal mutat földön ülő ferencvárosi támadóra, az angol üzenete meg ezt jelentette magyarul: „Nem fejeztük be! Maradjatok vonalban!”.

 

Élő közvetítés a magyar átigazolási piac minden pillanatáról - NB1.hu

„Kemény, harcias meccset játszottunk a Ferencvárossal, ment az adok-kapok – kezdte George Ikenne-King (a nyilatkozat a mapi, nyomtatott Nemzeti Sportban is benne van a- szerk.). – Ami viszont a pályán történik, az ott is marad. Marco Djuricin próbált megrúgni, jeleztem neki, hogy ez nem volt szimpatikus. Az üzenetemet félreértették, vagy félremagyarázták. Arra utaltam, hogy a párharc nem lefutott. Az első csatát elvesztettük, de a háborút nem. Hiszünk abban, hogy továbbjuthatunk.”

 

A védő tehát ezt állítja, a felvételt meg továbbra sem tudjuk megmutatni, mert nincsen hozzá engedélyünk. A magántulajdont, meg úgy tudjuk, a törvény védi.

 

Ha meg tévednénk, akkor is erkölcstelennek tarjuk, hogy más, személyes dolgaival növeljük a népszerűségünket…

Cikk hozzászólások száma: 1

Szólj hozzá Te is!
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
BLOGOK
GEORGE F. HEMINGWAY
Búcsú Side-től
KERINGER ZSOLT
„Kapitányváltás”
TABELLA
1Ferencvárosi TC44
2Videoton FC41
3DVSC31
4Újpest FC29
5Budapest Honvéd28
6Paksi FC27
7DVTK25
8Puskás Akadémia FC24
9Balmaz Kamilla Gyógyfürdő22
10Vasas FC21
11Swietelski Haladás20
12Mezőkövesd Zsóry FC17
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!