Videoton-Mezőkövesd: Nikolics hazatérése - ELŐZETES

Kuttorék előzhetnek a dobogón.

Forrás: Mezőkövesd

A forduló egyik rangadóját Fehérváron rendezik, hiszen a Mezőkövesd látogat a piros-kékekhez.

Felemásan kezdte az évet a Vidi, azonban most minden megváltozhat. Hazatért ugyanis Nikolics Nemanja, aki ezer szállal kötődik Fehérvárhoz. A három országban is gólkirállyá váló játékos megadhatja az a pluszt a csapatnak, amivel befoghatják a listavezető Ferencvárost.

Vidi: megvan, mikor mutatkozhat be Nikolics, a visszavonulásáról is beszélt - NB1.hu

Bemutatta a Mol Fehérvár FC Nikolics Nemanját, a visszatérő támadót. Nikolics 22 évesen érkezett Fehérvárra a Kaposvártól, a csatár köszönetet is mondott a Rákóczinak azért, mert anno megadta a számára a lehetőséget a bizonyításra. Nikolics elmondta, a Vidinek is rengeteget köszönhet, és megerősítette azt, amit korábban többször is, számára csak a Vidi volt az opció a hazatérését illetően.

Joan Carillo így nyilatkozott a meccs előtt:

,,A Debrecen és a Mezőkövesd elleni mérkőzés között nem telik el sok idő, nagyon fontos ilyenkor a megfelelő regeneráció. Természetesen nem volt pihenő, csütörtöktől már a szombati bajnokira készülünk. A hazai mérlegünkön van mit javítanunk, igazi csapatként kell fellépnünk, és a szurkolóink miatt is mindenképpen Sóstón kell tartanunk a három pontot. Az biztos, hogy nagyon motiváltan várjuk a kövesdiek elleni találkozót is – emelte ki a mérkőzéssel kapcsolatban a szakember."

A meglepetéscsapat kifejezés már elcsépelt, hiszen már senkit nem lep meg a Mezőkövesd folyamatos jó szereplése. Kuttor Attila vezetésével nagyon ütőkepés gárda állt össze és jó eséllyel a nemzetközi porodon is letehetik a névjegyüket. Amennyiben 3 ponttal távoznak Székesfehérvárról, akkor a második helyet is megkaparinthatják a tabellán.

Kuttor Attila ezt mondta el a találkozót megelőzően:

,,Egy nagyon komoly, értékmérő mérkőzés következik számunkra, szombaton is szeretnénk a saját játékunkkal eredményt elérni. Nagyon bízunk magunkban, ezúttal is a három pont megszerzésének reményében lépünk majd pályára. Ellenfelünknek erős játékoskerete van, attól függetlenül is, ha egy-egy mérkőzés nem mindig úgy sikerül, ahogy szeretnék – viszont a mi csapatuk is nagyon komoly szintet képvisel. A hétvégén Vadnai sárga lapos eltiltás miatt nem tud pályára lépni, illetve Guzmics játéka is kérdéses, de meg fogjuk oldani a védelem összeállítását, mert jó keretünk van. Székesfehérváron sok szép évet töltöttem játékosként, majd később edzőként is dolgoztam a klub utánpótlásában. Jelenleg viszont kizárólag a Mezőkövesd sikerével foglalkozom, a csapatunk győzelméért dolgozom és csak az foglalkoztat, hogy a játékosaink a legjobb állapotban lépjenek pályára a következő mérkőzésen is."

20. FORDULÓ
17.00: Diósgyőri VTK–Debreceni VSC (Tv: M4 Sport)
17.00: Honvéd FC–Zalaegerszeg
17.00: Kisvárda–Kaposvár
17.00: Mol Fehérvár FC–Mezőkövesd
17.00: Paks–Puskás Akadémia
Újpest–Ferencvárosi TC  – ELHALASZTVA

Legfrissebb híreink