Ultras Kispest: megvan az 1 millió

És az ezer is.

Forrás: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB/Facebook

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben nem csak a frontvonalban dolgozó egészségügyi dolgozók vesznek részt, hanem a szurkolók is. A legtöbb tábor folyamatos adományokkal és egyéb segítségnyújtással próbálják könnyíteni az orvosok, mentősök és ápolók vállára nehezedő terhet.

A kispesti fanatikusok is oroszlánrész vállaltak ebben a feladatban, az #etesdadokit mozgalmon keresztül, már lassan 1000 pizzával segítették az egészségügyi dolgozók étkezését. A pizzák mellett egyéb élelmiszercsomagokkal is hozzájárultak a dolgozók ellátásához.

 

Ismét akcióba lépett az Ultras Kispest - NB1.hu

 

 

A ételszállításon kívül arra kérték az ultrák a kispesti drukkereket, hogy egy meccsjegy árával járuljanak hozzá a járvány elleni küzdelemhez. A gyűjtésben már átléptél az 1 millió forintot, hamarosan egy nagy bejelentést tesznek ezzel kapcsolatban. Néhány nap türelmet kérnek, a befolyt összeg még addig is gyarapítható.

A küzdelem még nem ért véget, közelről sem. Ha a magyar szurkolókon múlna, a járvány be sem mert volna tenni a lábát Magyarországra, de legalább is nagyon hamar ellátták volna a Covid-19 baját.

Legfrissebb híreink