nb1.hu

MOL Fehérvár: a DVSC-től érkezett erőnléti edző

Mindkét csapat bejelentést tett.

A DVSC-től a MOL Fehérvár csapatához igazolt Száraz Ádám erőnléti edző. Erről a MOL Fehérvár a következő közleményt adta ki:

"Száraz Ádám 1993. június 30-án született Debrecenben. 2000 és 2011 között a DVSC utánpótlás-csapataiban futballozott, ezt követően 2011-től 2014-ig a Monostorpályi SE, 2014-től 2016-ig a Hajdúsámson csapatát erősítette.

Egyetemi tanulmányai közben gyakornokként kezdett el dolgozni a Debreceni Labdarúgó Akadémián, majd az egyetem befejezése után is a Loki akadémiáján folytatta a munkát, előbb pályaedzőként, majd az U17-es, illetve az U19-es csapat erőnléti edzőjeként.

2020 januárja óta dolgozott a DVSC első csapatának erőnléti edzőjeként, ahol Vitelki Zoltán, Kondás Elemér, a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor edzőpáros, Joan Carrillo, Joao Janeiro, a megbízott edző Dombi Tibor és Srdjan Blagojevic munkáját is segítette az elmúlt három évben. Száraz Ádám elvégezte az MLSZ erőnléti edző képzését, jelenleg pedig az FC Barcelona erőnléti edzőinek online kurzusain képzi magát.

Első csapatunk korábbi erőnléti edzője, a 2019-ben Magyar Kupa-győzelmet ünneplő Tóth Zsolt távozott klubunktól, neki köszönjük a Vidiért végzett munkáját, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"

A DVSC így búcsúzott el Száraz Ádámtól:

"Távozik a DVSC erőnléti trénere, Száraz Ádám, aki a Mol Fehérvár FC-nél folytatja edzői pályafutását.

A Loki utánpótlásában is pályára lépett, 29 éves szakember 2015-től dolgozott a DVSC Labdarúgó Akadémián, kezdetben pályaedzőként, majd később egy alacsonyabb korosztályú csapat edzőjeként.

Hatalmas megtiszteltetésként tekintett a feladatra, melyet 2020 januárjában kapott, hogy klubunk felnőttcsapatának erőnléti edzője legyen.

Száraz Ádámnak köszönjük, amit a DVSC-ért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!"

A MOL Fehérvár a nyolcadik helyen telel az NB I-ben, a Loki a hetedik pozícióból várhatja a folytatást, a két gárdát mindössze egy pont választja el egymástól. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek