Mint a Vasasban - megszólalt a Honvéd szerdai igazolása

Frankón fogalmazott a bajnoki álmaival kapcsolatban.

Forrás:

Szerdán jelentette be a Honvéd Egerszegi Tamás szerződtetését. A középpályás Paksról érkezett kölcsönbe, szombaton a III. Kerület ellen szerepelt először a Honvédban (rögtön gólt is szerzett), s hangsúlyozta, meghatározó labdarúgóvá szeretne válni Kispesten. A klub honlapja készített vele interjút, ebből szemezgettünk:
 
EGYÉNI CÉLOK
Először is, nagyon örülök, hogy egy ilyen komoly klubhoz igazoltam, ahol Puskás Ferenc, Tichy Lajos, Bozsik József, vagy éppen Détári Lajos szerepelt – és még sorolhatnám a klasszisokat. Sajnos a tavaszi szezonom nem úgy alakult Pakson, ahogy terveztem, így amikor hallottam a kispesti érdeklődésről, nem is nagyon hezitáltam, igent mondtam. Budapesten él a családom, amikor a Vasasnál szerepeltem, akkor jól ment a játék, gólokat szereztem, ugyanezt várom magamtól a Honvédnál.
 
EGY ÉV MÚLVA...
Kölcsönbe érkezem, szóval akkor lennék elégedett, ha a Honvéd a folytatásban is számítana rám. Általában rövid távú célokat tűzök ki magam elé, de most azt szeretném, hogy minél több szép évet tölthessek el itt. A DVTK-val korábban már szerepeltem az Európa-ligában, akkor a harmadik selejtezőkörig jutottunk, remélem, hogy a Honvéddal is a lehető legtovább menetelünk a nemzetközi porondon. A keretet és a körülményeket látva minden adott a jó szerepléshez.
 
BAJNOKI CÉLKITŰZÉSRŐL
Szeretném, ha minél előrébb végeznénk, a harmadik helyre mindenképpen reális esélyünk van, emellett pedig szeretnék minél többet játszani és meghatározó játékossá válni a Honvédban.

Legfrissebb híreink