nb1.hu

Honvéd: a sportigazgató reagált a Szappanosról szóló pletykákra

Az is kiderült, miért nem érkezett új játékos.

Elég csendesen telt eddig a 11. helyen telelő Honvédnál a téli átigazolási időszak. A kispestiek nem igazoltak új játékost, ennek okáról is beszélt a klubhonlapnak Chris Docherty:

"Minden szervezet a rendelkezésre álló költségvetésnek megfelelően tud működni, jelenleg minden területen törekszünk a költséghatékonyabb működésre, ezért nem igazoltunk a télen. Másrészt ahogy említettem, hiszek abban, hogy megvannak az embereink a sikeresebb szerepléshez. Ha mindenki jó állapotban lesz, ha csapat egységesen, taktikusan futballozik, akkor biztos, hogy ez a teljesítményen is meglátszik majd és jobban fogunk szerepelni" – mutatott rá a sportigazgató. 

A legnagyobb erősítésnek az számít, hogy a jelek szerint a tavaszi idényben is számíthatnak a Honvédnál Szappanos Péterre. Állítólag a kapust a MOL Fehérvár is szerződtette volna, ennek ellenére maradt a fővárosi gárdánál:

"Azzal szeretném kezdeni, hogy több pletykát is hallottam azzal kapcsolatban, miszerint Szappanos Péter ki akarta kényszeríteni az átigazolását, gondot okozva ezzel a klubnak. Ilyen azonban soha sem történt! Péter nemcsak remek kapus, hanem nagyszerű csapatkapitány, egy igazi profi. Valóban érkezett érte ajánlat, ami azonban nem egyezett klubunk elképzeléseivel, az ügy lezárult és a pletykák sem voltak igazak. Péter mindig is azt mondta, hogy boldog a Honvédnál és mi is nagyon boldogok vagyunk tagja a csapatunknak" – hangsúlyozta Chris Docherty.

A 16 ponttal rendelkező Honvéd vasárnap az Újpest otthonában játszik bajnokit, a találkozó 15.30-kor kezdődik. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek