Visszaigazolták az állatot, ennyit még nem fizetett játékosért az Atlético

Madrid - Másik bombaigazolást is bejelentettek.

Forrás:

Diego Costa a Chelsea-től visszatért az Atlético Madridhoz.
 
A brazil születésű spanyol játékost vasárnap mutatta be régi-új csapata, melyet 2014-ben 18 év szünet után bajnoki címhez segített. A madridiak 57 millió fontot (20 milliárd forintot) fizettek a Chelsea-nek érte, így ő lett a klub történetének legdrágább játékosa. A 28 éves támadó a spanyol válogatott júniusi világbajnoki selejtezője óta nem lépett pályára, edzője, Antonio Conte ugyanis nem szerepeltette az angol bajnoki címvédő gárdában. A Chelsea 2014-ben 32 millió fontért vásárolta meg őt, s a londoni csapatnál 120 találkozón 59 gólt szerzett.
 
Diego Costa az Atlético átigazolásoktól való eltiltása miatt szerepelhet csak januártól az Atléticóban, amelyhez először 2006-ban szerződött.
 
A vasárnapi edzésen – melyre 20 ezer szurkoló látogatott ki – mutatták be az Atléti másik új szerzeményét, a Sevillától 40 millió euróért szerződtetett, szintén spanyol Vitolót.
 
 

David Beckham és a Trónok harca - 2018-ban jön az ötödik honlapunk! - NB1.hu

Magyarország - Nem vertük nagydobra, de nagykorúak lettünk. - ‎Az nb1.hu-ra, bazmeg!" A fenti, magasröptű párbeszédre 18 évvel ezelőtt került sor a sajnos már több mint öt éve elhunyt Imre Mátyás (aki az nb1.hu alapítója- és örökös főszerkesztője) és köztem. Ennél többet szinte soha nem beszéltünk egymással, még akkor sem, amikor egy Skodával négyen kimentünk Manchesterbe.

Legfrissebb híreink