Élő közvetítés: River Plate-Boca Juniors

Lehet, hogy nem Argentínában lesz a visszavágó.

Forrás:

Magyar idő szerint este kilenc órakor kezdődik a Libertadores-kupa döntőjének a visszavágója. Az első mérkőzésről 36 órás élő közvetítést készítettünk, részletek a linkre kattintva érhetőek el. Azon a mérkőzésen, a Boca arénájában 2-2-es döntetlen lett a végeredmény, mint az első felvonás másnapján, a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorának elmondtuk, a River játékosait éreztük vagányabbnak. Fontos tudni, hogy a fináléban nem játszik az idegenben lőtt gól szabálya. 
 
További megkerülhetetlen információk: oda-visszavágós rendszerben most rendezik meg utoljára a döntőt, Argentínában a lelátói erőszak és számos haláleset miatt nem lehetnek vendégszurkolók a mérkőzéseken. Az államelnök kérte, hogy most mindkét meccsen legyen kivétel, de a klubok nem engedtek. Tiszta szívből reméljük, hogy nem lesz semmi gond, főleg a meccs után, amikor az egyik fél ünnepel majd, a másik meg búslakodik - írtuk szombaton 16 órakor, mikor kezdődött a közvetítésünk! A tegnapi halasztás után elméletileg 21 órakor kezdődik a meccs, de a hírek szerint a Boca ma sem akar igazán játszani.
 
 
 
 
7.03: Elképesztő nyilatkozatháború volt és van azóta is a felek között, ám egy dolog biztos: ez az élő közvetítésünk véget ért! Köszönjük az elképesztően kiemelt figyelmet!
 
 
 
 
20.47: Megszólalt a River elnöke. Biztos benne, hogy majd lesz visszavágó. Másik nyilatkozatban arról is beszélt, hogy lépéseket fontolgatnak a botrányt okozók ellen.
 
 
 
 
 
 
20.34: Az is felmerült, hogy az Arab Emirátusokban legyen a visszavágó.
 
 
 
 
 
19.23: A Boca elnöke már most szeretné a trófeát...
 
 
 
 
 
 
18.39: December 8-án lesz megrendezve a visszavágó!
 
 
 
 
18.36: A hivatalos indoklás szerint azért halasztanak, hogy a Boca, tegnapi incidensben megsérült játékosai felépülhessenek. Lehetett azért ám sejteni - szerintünk -, hogy akiknek üveg került a szemeikbe, nem lesznek csak úgy egészségesek... A Boca-tábor azért ünnepel, mert így több esélyük lesz a végső győzelemre, mint ma lett volna.
 
 
 
 
18.30: Új hír szerint akár a következő kedden lehet a visszavágó
 
 
 
 
 
 
18.27: Levettük az oldal percenkénti frissítését, hogy könnyebb legyen a helyszíni videót nézni! Ettől még lesznek majd friss bejegyzések, de ahhoz mindenkinek magának kell frissítenie az oldalt.
 
 
 

 
 
 
18.22: Állítólag december 8-án lehet a visszavágó. Hamarosan G20 lesz Buenos Airesben, már az első meccs és a visszavágó időpontja is előre lett hozva emiatt, mert a karhatalom nem vállalta be a két rendezvény egyszerre történő biztosítását.
 
 
 
18.18: Újabb hír az újabb halasztásról
 
 
 
 
 
 
18.02: A riporterek szerint még nincs végső döntés arról, megrendezik-e a mai meccset. A Boca kiadott egy-két órája egy közleményt, melyben jelezték, nincs sok kedvük játszani.
 
 
 
17.55: Újra gyülekeznek a fanatikusok
 
 
 

 
 
 
 
13.51: A tegnapi sajtó általi akkreditációk és a nézők által megvásárolt jegyek érvényesek lesznek ma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12.05: Nyilatkozott a Boca szemsérülést szenvedett játékosait vizsgáló orvos. Röviden a lényeg: nem súlyos, de kellemetlen sérüléseket szenvedtek, ottani idő szerint ma délben újabb vizsgálatokon kell részt venniük. A cséká talán tényleg tudott volna játszani, de más hírek is arról szólnak, neki is jobb, hogy elmaradt tegnap a meccs. A kötésekre szükség volt, akárcsak a gyógyszeres kezelésekre.
 
 
 
 

 
 
12.01: Magáról a mérkőzésről, ismételjük a mérkőzésről, szuperlatívuszokban beszélt a FIFA elnöke, aki még soha nem vett részt River-Boca meccsen. Már csütörtökön Buenos Airesbe érkezett.
 
 
 
 
 
10.08: A River elnökének is menekülnie kellett, a drukkerek a sajtózónába is betörtek.
 
 
 
 
 
 
8.11: Már említettük, hogyan csempészik be a pirotechnikát, most mutatjuk is.
 
 
 
 
 
8.10: Videó az utcai harcokról
 
 
 
 
 
8.07: A lövések
 
 
 
 
23.45: Magyar idő szerint holnap este kilencre van kiírva a visszavágó. 
 
 
 
 
23.39: Hírek szerint nem lehetnek holnap nézők a meccsen, hivatalos bejelentés még nincs. Ha ez így van, nem is lenne baj, ha megvárnánk, míg a River-fanok hazamennek. A meccsre amúgy úgy vitték be a pirotechnikák, hogy a szülők a gyerekek testére erősítették a cuccokat a mezek alatt.
 
 
 
 
23.36: Holnap ugyanebben a hírben folytatjuk a közvetítést, nyilván nagyjából egész nap...
 
 

 
 
23.29: Az értelmetlen televíziós társaság és a FIFA miatt ment eddig a bénázás. Kint háború van, az volt már meccs előtt, játékosok lettek rosszul, hánytak, a két klub biztosította egymást a halasztásról, már korábban mondták, legyen szerdán, nézők nélkül, de nem, a FIFA és a TV gizdáskodott, hogy de lesz meccs. Ami végül nem lesz meg. A jelek szerint újabb 36 órás közvetítésünk lesz! Csak remélni tudjuk, hogy nem lesz még nagyobb a háború!
 
 
 
23.26: ELMARAD A MECCS!!!! Hát ez hihetetlen, ez nem szürreális, ez valami sokkal brutálisabb annál!
 
 
 

 
 
 
 
23.24: A Boca-cséké mégis kezd? Őrület, ami van...
 
 
 
 
 
 
23.18: A stadion környékén, a város több pontján áll a bál. Gumibotozás, gumilövedékek, különböző rémhírek
 
 
 
 
 
 
23.15: A legendás kapus szerint a korrupt FIFA megölte a labdarúgást! Igaza van!
 
 
 
 
 
22.48: A Boca csapatkapitánya kórházban marad, üvegszilánk is ment a szemébe. A FIFA és televíziós társaság akarja a meccset még ma megrendezni. Közröhej mindkét brigád úgy, ahogy van. A két klub benne lett volna egy szerdai, nézők nélküli meccsben. A Bocát megfenyegették, hogy kizárják,ha nem lép pályára. Egyes hírek szerint azzal is fenyegetőzött az agybeteg FIFA, hogy sorsolással döntik el, melyik csapat legyen a győztes.
 
 
 
 
 
22.44: A sporik elkezdtek melegíteni...
 
 
 
 
 
22.43: Gago megerősíti, a dél-amerikai szövetség és a FIFA akarja, hogy legyen meccs.
 
 
 
 
 
22.38: Dembélé egyenlít a 90. percben, Atlético-Barca 1-1. Az önkívület madridi éneke azonban tovább szól! A meccsnek vége!
 
 
 
 
22.35: A legújabb hírek szerint a River Plate sem akar játszani! Nem csoda, magyar idő szerint este kilenckor lett volna a kezdés, lassan vége kellene, hogy legyen a meccsnek. Ezzel szemben még 1 órán át nem lehet kezdeni, mert bemelegítés sem volt még.
 
 
 
 
22.31: Tévez és Gago arról nyilatkoznak, hogy nem képesek játszani, csapatkapitányuk sérüléséről is beszélnek. Át sincsenek öltözve.
 
 
 
 
22.25: Felrobbant az Atlético stadionja: Diego Costa bólintott szöglet után! Atlético-Barcelona 1-0 a 78. percben.
 
 
 
 
22.20: Újabb, élő mozgóképek a kezdés előttről
 
 
 
 
 
22.20: A teljes orvosi jelentés
 
 
 
 
 
22.13: Az Atlético-Barca 0-0 a 65. percben. Argentin-hangulatot teremtenek a madridi ultrák....
 
 
 
22.11: A szövetség orvosi jelentése,hogy minden rendben, mehet majd a meccs
 
 
 
 
 
 
22.07: A Boca csapatkapitányának a szeme...
 
 
 
 
 
22.05: A Reuters jelentése szerint 6 Boca-játékos hányt az öltözőben, nekik ezt a klub illetékesei mondták.
 
 
 
 
22.02: Érkeznek hírek arról, hogy Buenos Aires több pontján megy a parádé, egyesek autókat kezdtek el lopni, mert máshol alig van zsaru. Íme, egy jelentés a Boca egyik játékosáról, előbb jeleztük, a szövetség orvosai szerint nem súlyos egyik Boca-játékos sérülése sem.
 
 
 

 
 
21.54: A Commebol orvosi csapata nem erősítette meg, hogy két Boca-játékos szaruhártyája megsérült volna. Na, ha nem nyer a Boca, a dokik helyében soha nem mennénk a La Boca negyedbe... Közben elkezdődött az Atlético-Barcán a második félidő.
 
 
 
 
21.51: A Guardian szerint Putyin is ott lehet a meccsen. Eredetileg későbbi időpontban lett volna a döntő két meccse, de az oda-visszavágót és a G20-at együtt nem vállalták be a hatóságok. Nem csodáljuk... A Boca továbbra sem akar játszani, de játszaniuk kell. Hírek szerint a Boca elnöke a Fifa góréjával is egyeztetett...
 
 
 
 
21.48: Állítólag megint csúszik a kezdés. Gabriel Omar Batistuta szerint szégyenletes, ami történt.
 
 
 
 
 
 
21.36: Atlético-Barca 0-0 a szünetben. Az sem piskóta, amit a Matracosok fanjai hangulatteremtés címén műveltek az első félidőben...
 
 
 
 
21.30: A River fanjai rakétákkal lőtték a buszát, 5 ablak betört. A rendőrök könnygázt vetettek be, ami viszont beszorult a Boca buszába. Ettől vannak rosszul a vendégjátékosok.
 
 
 
 
 
21.25: Pillanatképek a Boca öltözőjéből
 
 
 
 
 
21.18: Újabb hírek szerint hiába történt meg a bejelentés, a Boca nem akar játszani. Játékosaikat orvosok vizsgálják.
 
 
 
 
21.16: Elképesztő hangulat van az Atlético-Barcelonán is, 0-0 a 28. percben.
 
 
 
 
21.14: Hivatalos bejelentés a csúszásról. 3 éve a Bocát kizárták, amikor lefújták a szurkolóik a River-játékosait. 
 
 
 
 
 
21.00: Károk a Boca buszában
 
 
 
 
 
 
 
20.55: A River-fanok megtámadták a Boca buszát. Csúszhat a kezdés.
 
 
 
 
 
 
20.48: Hamarosan kezdődhetne...
 
 
 

 
 
 
19.14: Elképesztő
 
 
 

 
 
18.15: A Boca szállodája előtt. A csapat lassan elindul. Elindulna pontosabban...
 
 
 

 
 
18.13: A mezek várják gazdáikat
 
 
 

 
 
18.09: Minden készen áll
 
 
 
 
18.02: Emlékek
 
 

 
15.57: Hátborzongató! Így indult el a River Plate az odavágóra
 
 
 

 
 
15.55: A videó, amit nem lehet megunni, klubhovatartozástól függetlenül! 50 ezren voltak a Boca tegnapi edzésén
 
 
 
15.47: Amiért harcolnak
 

 
15.45: A visszavágó helyszíne: a River Plate felfoghatatlan atmoszférájú létesítménye és környéke

Legfrissebb híreink