nb1.hu

MTK: az első gól megszerzése mindig különleges

Budapest – Nagy élmény volt az üres kapu ellenére is.

Az MTK Budapest II. – remek második félidei játékkal – ponttal távozott Felcsútról. Az első gól szerzőjét, Széles Imrét kérdezte a klub honlapja a mérkőzésről.

 

– Felemás képet mutatott a csapat a mérkőzésen, mi történt az első félidőben?

– Nehéz megfogalmazni a történteket, eladott labdákból a semmiből, kétgólos hátrányba kerültünk. Próbáltuk a saját játékunkat játszani, helyzeteket kialakítani, azonban a pontatlanságok miatt nem sikerült.

 

– A második félidőben megfordult minden, mi történt a szünetben?

– A legfontosabb az volt, hogy Pölő bá’ megnyugtatott minket, ez volt a kulcs, illetve felhívta a figyelmünket, hogy hátul ne veszítsünk labdákat, ha kell akkor inkább bombázzuk előre. A pályán pedig elkezdtük azt játszani, amit edzéseken gyakorlunk, és meg is lett az eredménye, bíztunk a saját játékunkban.

 

– Megszerezted az első gólodat a bajnokságban, hogyan történt?

– Nem volt nehéz dolgom, öt méterről kellett befejelnem, könnyű labdát az üres kapuba, de még így is nagy élmény számomra.

 

– Az elmúlt fordulókban nagyon jó teljesítményt nyújtasz, minek köszönhető?

– Elsősorban a koncentrációnak, és a bizalomnak, mind Pölöskei Gábortól, mind Vass Lászlótól. Változott az edzésmunka is, Szabó András személyében új stábtaggal dolgozunk együtt, ő is rengeteget hozzátesz a játékomhoz.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC