nb1.hu

Visszatérőben a DVTK házi gólkirálya

Hatalmas szükség van rá.

A harmadik helyről várja a DVTK a bajnoki hajrát, ugyanannyi ponttal, mint a második helyen álló Kecskemét, de már 6 egységgel megelőzve a 3. helyezett Szegedet 4 fordulóval a vége előtt.
 
A Diósgyőr a bennmaradásért harcoló Budaörs vendége lesz a hétvégén, majd fogadja a Soroksárt, utána Ajkára látogat, majd az utolsó fordulóban a Budafokot látja vendégül.
 
A DVTK-tól szerdán távozott a sportigazgató Benczés Miklós, három fordulóval ezelőtt Kondás Elemért Dragan Vukmir váltotta a kispadon, akinek az irányításával eddig ikszelt a gárda a Tiszakécske ellen (0-0), majd 1-0-ra kikapott Szombathelyen, míg az előző körben, hazai pályán 1-0-ra verte a Szentlőrincet.
 
Azaz, 3 meccsen csak 1 gólt rúgott a DVTK, éppen ezért lenne fontos, hogy minél előbb visszatérhessen a házi gólkirály, a 15 gólos Könyves Norbert, aki Vukmir edzősködése alatt még nem tudott pályára lépni.
 
Most viszont jó hír érkezett a támadóról, mert a klub bejelentette, hogy „A DVTK két héttel ez előtt vakbélműtéten átesett támadója, Könyves Norbert a napokban elkezdte a könnyített kondicionáló és futóedzéseket, a tervek szerint legkorábban egy hét múlva csatlakozhat a társaihoz.”
 
„Nagyon jó érzés volt újra a pályán lenni, bár csak két hét telt el a műtét óta, sokkal többnek tűnt. Kicsit erősítettem és futottam is, ez a hét várhatóan így fog eltelni. Egyelőre semmilyen panaszom nincs, ha minden a tervek szerint folytatódik, akkor egy hét múlva csatlakozhatok a csapathoz” – mondta Könyves.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC