nb1.hu

Vincze Ottó fia csapatot váltott

Lipcsei Péterrel dolgozhat együtt Vincze Ádám.

 
Az NB II-ben szereplő Soroksár a hivatalos oldalán jelentette be Vincze Ádám leigazolását:
 
"A február közepéig tartó átigazolási időszak hajrájába fordulva újabb fiatal labdarúgó csatlakozott Lipcsei Péter keretéhez. Ádám az előző két évet az ETO FC Győr csapatában töltötte, ahonnan távozva a mai napon aláírta új szerződését a Soroksár SC-vel.
 
A Győr akadémiáján nevelkedett játékosunk végül Budaörsön 2018/19-es szezonban még 18 éves kora előtt bemutatkozott a Merkantil Bank Liga NB2-ben. Rövid pápai, majd ménfőcsanaki kitérőt követően igazolt vissza az ETO-hoz, ahol a mai napig a csapat tagja volt! Ez idő alatt a 32 NB2-es mérkőzésen 1 gólt szerzett!" – írták a soroksáriak a közleményükben.
 
Érdekesség, hogy Vincze Ádám édesapja az a Vincze Ottó, aki korábban a magyar válogatottban 11 meccsen szerepelt. Vincze Ottó tagja volt annak a Fradinak, amely a BL-csoportkörbe jutott 1995-ben.
 
Vincze Ádám a mostani idényben 5 NB II-es meccsen jutott szóhoz az ETO-ban. A 10. Soroksár a hétvégén a Csákvár otthonában játszik bajnokit. Lipcsei Péter alakulatát az előző körben a DVTK 5-0-ra verte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC