nb1.hu

Vasas: újabb kulcsemberrel állapodtak meg

Hároméves szerződést kapott a játékos.

Újabb komoly bejelentést tett a Vasas: az angyalföldi klub meghosszabbította Murka Benedek szerződését, a fiatal játékossal hároméves kontraktust kötöttek. Íme a Vasas közleménye az egyezségről:
 
"Murka Benedekkel hároméves szerződést kötött klubunk.
 
Domonyai László, klubigazgató szerint játékosunk rászolgált arra, hogy odaadó játékával és elkötelezett munkájával a Vasas-család tagja lehessen.
 

null

null

– Murka Benedek U21-es magyar válogatott labdarúgónk egy súlyos sérülést követő műtét után azon dolgozik, hogy januárban visszatérhessen a futballpályára. A Vasas Futball Club a legnehezebb helyzetben áll ki mellette, ezért hároméves szerződést kötünk vele, hosszú távú bizalmat szavazva egy olyan játékosnak, aki nem csak a tehetségével, hanem elkötelezett munkájával és odaadó játékával is rászolgált arra hogy a Vasas-család tagja lehessen.
 
Murka Benedek így kommentálta szerződéshosszabbítását.
 
– Nagyon boldog vagyok, hogy további három évig a Vasas-család tagja lehetek. Ezúton is köszönöm a vezetőségnek és a szakmai stábnak a bizalmat, amit szeretnék meghálálni. A klubtól minden támogatást megkapok, ahhoz, hogy minél előbb felépüljek. Az Illovszky-stadion tesztmérkőzését csak a lelátóról tudtam nézni, de így is hatalmas motivációt jelent, hogy egy szép, új stadionban tudok majd játszani.
 
Murka Benedek 17 évesen debütált csapatunkban, ahol hamar alapemberré vált. Eddig 33 NB I-es mérkőzésen 2 gólt szerzett. Az előző szezonban 29 bajnoki meccsen lépett pályára."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC