nb1.hu

Vasas: korosztályos válogatott játékos érkezett

DVSC-futballistával erősítettek az angyalföldiek.

Ujvárosi Ádám is a Vasasban folytatja a pályafutását. Az angyalföldiek a következő közleményt adták ki az átigazolásról:
 
"Fiatal, tehetséges játékossal erősítettük meg csapatunkat, Vernes Richárd, Jova Levente és Hidi M Sándor után a többszörös korosztályos válogatott Ujvárosi Ádám a negyedik téli érkező.
 
A 19 éves – 188 cm magas – belső védőt a DVSC együttesétől igazoltuk, ahol eddigi pályafutása során 245 alkalommal lépett pályára. A debreceniek saját nevelésű játékosa az akadémián végigjárta a korosztályos csapatokat, majd 2018-ban fölkerült a DVSC első keretéhez. Hamar letette névjegyét, hiszen ugyanebben az évben Jász-Nagykun-Szolnok megyében megválasztották az év utánpótlás férfi sportolójának, 18 esztendősen a Magyar Kupában is szerepet kapott, illetve a DVSC II. csapatának alapemberévé vált. Ujvárosi Ádám már az U15-ös korosztálytól kezdve folyamatosan az utánpótlás-válogatottak tagja volt, az U19-ig bezárólag összesen 23 alkalommal viselte a címeres mezt.
 
– Országszerte figyelemmel kísérjük azokat a tehetséges, fiatal labdarúgókat, akik beleillenek az elképzeléseinkbe és hosszú távon is potenciált jelenthetnek számunkra. Ujvárosi Ádám a magyar U19-es válogatott alapembere, jól fejelő, határozott, kemény belső védő, kiváló fizikai adottságokkal és kiemelkedő gyorsasággal rendelkezik – fogalmazott az átigazolással kapcsolatban Nagy Miklós klubigazgató.
 
– A Vasas egy nagy hagyományokkal bíró klub, erős csapat a bajnokságban, így boldog vagyok, hogy itt fogok futballozni. A stratégiában hosszú távú célok szerepelnek, én pedig minden tudásommal azon leszek, hogy sikeresek legyünk, mert a szerződés aláírásával újabb mérföldkőhöz érkezett az életem – nyilatkozta a szerződés aláírását követően a 19 éves labdarúgó."

Élő közvetítés az átigazolásokról – újabb NB I-es csapattól igazolt a Szeged – NB1.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC