nb1.hu

Vasas: ketten távozhatnak

Kapus és egy középpályás.

Honlapunk, mely előre jelezte, hogy a Vasas ma is Győrből igazol, megbízható, angyalföldi forrásokból úgy értesült, hogy két játékos távozhat a piros-kékektől.
 
Az egyikük Bősz Levente kapus, aki 2018 nyarán igazolt Angyalföldre. Stabil kezdőnek számított szeptembertől, de Jova Levente téli érkezése miatt nem teremne sok babér a számára a tavasz és a további időszak mérkőzésein sem, ráadásul jelenleg Ivan Rados is előtte van a sorban.
 
 

Ismét Győrből igazol a Vasas?

És újabb utánpótlás-válogatottat? A télen már megszerezte a rengeteget igazoló Vasas az ETO utánpótlás-válogatott tehetségét, Hidi M Sándort, aki a komplett magyar labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége ám. És honlapunk hírei szerint újabb fiatal igazolhat Győrből Angyalföldre. Olyan, mintha 10 éve ismerné Feczesinéket. A Békéscsaba elleni 0-0 alkalmával játszotta a Vasasban az első NB II-es meccsét Hidi M Sándor.

 
Szintén távozhat Király Botond is, aki összesen 43 NB I-es meccsen is pályára lépett már. A Vasasba 2018 nyarán tért vissza, az utóbbi időben sokat volt sérült, legutóbb október 20-án lépett pályára a Haladás elleni győzelem alkalmával.
 
Az egyeztetések zajlanak, hivatalos bejelentés még nincs az ügyekben!
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC