nb1.hu

Újabb változások Győrben, igazolt a Szeged, a Csákvár és a Szentlőrinc

Nyilatkozott a Kerület új játékosa.

 

GYŐR

 

„Július 1-jével teljessé vált NB II-es labdarúgócsapatunk szakmai stábja, Klausz László vezetőedző munkáját korábbi játékostársa és kollégája, Popovits Pál segíti majd.

 

A 45 éves, pro licenszes szakember játékosként a nagyváradi Viitorul és a Szatmárnémeti után több magyar csapatban is megfordult, volt a Gázszer FC, a PMFC, a Nyíregyháza és a Békéscsaba játékosa is, légiósként pedig szerepelt a német Mannheimben és az egyiptomi El-Maszriban.

 

Játékos-edzői pályafutását szintén Romániában kezdte, majd Gyulán, Cigándon és Szegeden volt edző, az utóbbinál együtt dolgozott két évig Klausz Lászlóval, akivel hasonlóan gondolkodnak a futballról. Az elmúlt hónapokban a Nyíregyházán volt akadémiavezető, majd Klausz László megkeresése után az ETO-nál vállalt munkát.

 

– Az ETO egy olyan nagymúltú klub, ahol játékos és edző egyaránt megmutathatja, mit tud – mondta Popovits Pál. – Jól érzem magam Győrben, Klausz Lacival nagyon jól működik a közös munka, edzőként ugyanazt a vonalat képviseljük, ami szerintem nagyon fontos. Most az első időszakban szeretném megismerni a csapatot, hogy a későbbiekben a lehető legjobban tudjam segíteni. Szeretek nyerni, ezért edzőként én minden mérkőzésre győzelmi céllal megyek ki, ezt a győzni akarást várom a játékosoktól is, hogy egy esetleges vereség esetén, ami reméljük, minél kevesebbszer lesz, ha lejönnek a pályáról és tükörbe néznek, nyugodt szívvel mondhassák, bár veszítettek, de ők mindent megtettek a győzelemért. Nagyon fontosnak tartom a csapatmunkát, és azt, hogy az edzéseken is mindenki a maximumot nyújtsa, mert csak így érhetünk el jó eredményeket.

 

A WKW ETO FC Győr NB II-es csapatának szakmai stábja:

 

Klausz László – vezetőedző
Popovits Pál – asszisztens edző
Sebők Zsolt – kapusedző
Gyagya Attila – erőnléti edző
Nagy Ádám – technikai vezető
Dr. Ágh László – csapatorvos
Tóth Milán – masszőr
Kardos Péter – masszőr”

 

„Egyre jobban körvonalazódik a WKW ETO FC Győr 2021/2022-es játékoskerete, NB II-es labdarúgócsapatunkból Berki István hosszabbított, kapus posztra pedig hároméves kitérő után visszatért az ETO-nevelés, Pálfi Donát.

 

 

Berki István egy plusz egy éves szerződést írt alá, régi-új játékosunk, Pálfi Donát pedig szintén egy plusz egy éves megállapodást kötött az ETO-val.”

 

SZEGED

 

„Vári Barnabás egy plusz egy évre kötelezte el magát klubunkhoz.

 

A 33 esztendős belső védő komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik: korábban megfordult a Paks és a Kisvárda csapatában is, legutóbb az ETO FC Győrt erősítette. Eredetileg csatárként kezdte pályafutását, de az elmúlt években jobbára a védelem tengelyében kapott szerepet.

 

–Évek óta szó volt róla, hogy Szegedre szerződök, de eddig mindig másképp alakult. Örülök, hogy most összejött. Sokan nem tudják rólam, hogy Szegeden születtem, onnan indult az életem. Boldog vagyok, hogy most visszatérhetek szülővárosomba, a családom is a közelben él, így abszolút otthon érezhetem magam. Nagyon szép a stadion, szeretem a várost, minden körülmény adott ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el közösen. Jövőbemutató tervet vázolt elém a vezetőség, így örömmel írtam alá a szerződést – nyilatkozta Vári Barnabás.”

 

CSÁKVÁR

 

„Klubunk elnöke nem győzte hangsúlyozni az elmúlt hetekben, hogy a sok fiatal mellé szükség van a rutinos futballistákra is, átigazolásaink éppen ezért ennek szellemében zajlanak. Így került Csákvárra a felkészülés kezdetére Csirmaz István, majd Takács Tamás, illetve tért vissza Dulló Martin is.

 

– Most egy meglepetést, egy újabb visszatérőt szeretnék bejelenteni – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor. – Mindenben megegyeztünk egykori játékosunkkal, a közönségünk által rendkívül kedvelt Bakos Szabolccsal, aki már be is kapcsolódott a Mónos Tamás vezetőedző vezényelte felkészülésbe.

 

A 34 éves Bakos Szabolcsot nem kell bemutatni szurkolóinknak, hiszen 2014 és 2017 között három éven keresztül meghatározó tagja volt csapatunknak. Eszen időszak alatt 84 bajnokin – valamint 12 kupameccsen – öltötte magára kék-sárga szerelésünket, s kilenc gólt ért el. Tagja volt a 2015-16-os idényben hatodik helyen végzett együttesünknek. Távozása után két évet töltött Budaörsön, illetve egyet Nyíregyházán. Az elmúlt szezonban az NB III-as Mosonmagyaróvár, illetve bajnoki címet szerzett és másodosztályba feljutott III. kerületi TVE játékosa volt.

 

Bakos Szabolcs csákvári szerepléséhez sok sikert kívánunk!”

 

SZENTLŐRINC

 

„Támadóval erősítettünk!

 

A következő szezonban NB II-es együttesünket fogja erősíteni Grumic Miroslav.

 

A rutinos csatár nyolc évet tudhat maga mögött az NB I-ben a Kaposvár, Pécs, Diósgyőr, Szombathely és a Zalaegerszeg színeiben. A legutóbbi kiírásban a szintén NB II-es Szeged tagja volt.

 

Sok sikert kívánunk lőrinci színekben!

 

Hajrá Lőrinc!”

 

 

III. KERÜLET

 

“Boldog vagyok, hogy egy feltörekvő klubba sikerült igazolnom. Többször készültem már a TVE játékosaival így egy általam is ismert közegbe érkeztem. Az a fajta bizalom ahogy hozzám álltak a vezetők és a szakmai stáb sokat jelent számomra, a pályán igyekszem ezt meghálálni majd – mondta Barczi Dávid.”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC