nb1.hu

Új névvel, új igazolásokkal és új edzőkkel az NB II-ben

Elkezdték a felkészülést.

 

A Szeged-Grosics Akadémia közleménye:

 

"Új név, új játékosok, új tagok az edzői stábban. De a sportág iránti alázat a régi! Megkezdtük a felkészülést a 2019/20-as NB II-es bajnokságra.

Június 27-én, Gyulán kezdte meg a felkészülést immár Szeged-Csanád Grosics Akadémia néven Joao Janeiro csapata. A klub nevének változását a játékosok Kiss-Rigó Lászlótól hallhatták. Az egyesület ezt követően már nevében is képviseli az egész egyházmegyét és annak közösségét. Már készül  az új stadion, amiben az első hazai bajnoki mérkőzést szeptember 15-én vagy szeptember 22-én ( a sorsolástól függ, hogy melyik napon lesz pályaválasztó az együttes) láthatja a közönség. Ebből az is következik, hogy  az első 3-4 hazai bajnokin még Gyulán láthatja a közönség Germán Tamásékat.

Minden fronton vannak és lesznek változások. Az osztályváltás miatt a cél a fejlődés minden területen. Az edzői stábot továbbra is a portugál tréner vezeti, de csatlakozik PAUL CEUSAN, aki a csapat és az ellenfelek elemzéséért felel, valamint BAGDI FERENC, aki a kapusok teljesítményét hivatott fokozni. A játékoskeret 99%-a megkapta a lehetőséget, hogy maradjon, ami a vezetőség és az edző stáb bizalmát jelzi, de nem mindenki élt vele. Távozók: Farkas Márk, Pászka Lóránd, Hegedűs Martin, Coroian Andrei, Achim Sebastian és Máté János. Érkezők:

ALEKSANDAR JOVANOVIC, aki a Ferencvárosban és a DVSC-nél is megállta helyét, rutinos és tapasztalt.

TAKÁCS JÁNOS, a Grosics Akadémia saját nevelésű labdarúgója, most a Honvédtól érkezett.

PINTÉR NORBERT, aki a szegedhez közeli Topolya játékosa volt.

 

A tárgyalások még folytatódnak további játékosokkal, a megállapodásokról folyamatosan beszámolunk. Nem lesz unalmas az augusztus negyedikéig, vagyis a bajnoki első fordulóig tartó időszak sem, hiszen az edzések mellett felkészülési meccseket is játszanak játékosaink.

 

Íme a tervezett program:

július 6 Kecskemét-Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Július 10.: Szeged-Füzesgyarmat

Júl 13. Szeged-Érd

Júl 19-20 Balmazújváros – Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Júl 24 Szeged-Csanád Grosics Akadémia Poli Temesvár (Timisuara)

Júl 28 Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Szentmárton (St. Martin)

 

A csapat várhatóan a szeptemberi válogatott mérkőzések során költözik teljes egészében új otthonába, a Szent Gellért Fórumba és a 8. fordulóban lép pályára először Szegeden."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC