nb1.hu

Új játékosokat mutat be a Szpari, fontos közleményt adott ki a Pécs

Eldőlt az NB I-es rutinnal rendelkező játékos sorsa.

A NYÍREGYHÁZA KÖZLEMÉNYE:
 
"Szerdán ismét sajtótájékoztatót tart a Nyíregyháza Spartacus. A klub a tervek szerint az eseményen új játékosokat is bemutat. Az esemény itt nézhető majd élőben."
 
A Szpari a múlt héten egy ilyen eseményen Szokol Zsolt és Paku Roland szerződéshosszabbításáról számolt be.
 
A PÉCS BEJELENTÉSE:
 
"Klubunk határozottan elhatárolódik és visszautasítja a tegnapi napon megjelent egyik pécsi portál cikkében szereplő információkat, melyek az NB II-es labdarúgócsapat vezetőedzőjére és szakmai stábjára vonatkoznak. A felnőtt együttes 2021/22-es szezonjával, valamint a PMFC jövőjével kapcsolatban jövő héten nyújtunk tájékoztatást a sajtó, illetve szurkolóink számára."
 
A TISZAKÉCSKE KÖZLEMÉNYE:
 
"Balázs Benjámin, a tavaszi menetelésünk egyik meghatározó labdarúgója 2024. június 30-ig, két évvel meghosszabbította szerződését Tiszakécskén.
 
Balázs Benjámin a téli átigazolási időszakban csatlakozott a Tiszakécskei LC keretéhez, s rögtön vezérré vált. Rutinjával, profizmusával oroszlánrészt vállalt a bennmaradásban.
 
Mind klubunk, mind szimpatizánsaink, szurkolóink számára nagyon jó hír, hogy Benjámin további két évig biztosan Tiszakécskén marad!
 
Balázs Benjámin Kaposváron nevelkedett, majd ott játszott az első osztályban 2009 és 2014 között. Ezt követően fél évet a portugál első osztályú Vitória Guimaraes labdarúgója volt, majd a cseh élvonalbeli Teplice együttesében futballozott. Ezt követően tért haza Magyarországra, egészen pontosan az Újpest csapatába, ahol öt évet töltött el. 2020 nyarán kerültem az MTK-hoz másfél évre. Ezután jött Tiszakécskére, ahol kiváló félszezont produkált az elmúlt idényben."
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC