nb1.hu

Új edző a DVTK stábjában, a szomszédból igazolt a Gyirmót

Hivatalos bejelentések.

 
A DVTK HÍRE:
 
“Petar Milčanović a DVTK új erőnléti edzője
 
Formálódik Kuznyecov Szergej stábja. Erőnléti edzőként csatlakozik Petar Milčanović, aki az U20-as világbajnok Szerbia válogatottjának erőnlétéért felelt, és később dolgozott a Watford, a Chicago Fire, valamint a PAOK szakmai stábjában is. A 44 éves Petar Milčanović fiatalon az FK Sloga Požega csapatában futballozott, de később a tanulást helyezte előtérbe, edzői és tanári diplomát szerzett a Belgrádi Egyetem Sport- és Testnevelési Karán, emellett rendelkezik erőnléti edzői képesítéssel és UEFA A-licenccel is.
 
Pályafutás a szerb korosztályos válogatottaknál vett lendületet, 2014-ben az U19-es csapattal bronzérmet nyert Magyarországon, egy évvel később pedig az U20-as csapattal világbajnoki címet ünnepelt Új-Zélandon.
 
Ezzel párhuzamosan erőnléti edzőként dolgozott a szerb tenisz Davis-kupa-csapattal, illetve a világelső Jelena Janković-csal és Ilija Bozoljacval is.
2016-ban visszatért a klubfutballba, és előbb a görög PAOK Szaloniki, majd két éven keresztül a Chicago Fire játékosaival, közte a magyar válogatott Nikolics Nemanjával dolgozott. 2020-ban visszatért Európába, és Vladimir Ivić hívására a Watford erőnléti edzőinek vezetője lett egy fél idényre.
 
Petar Milčanović megkapta az ideiglenes munkavállalási engedélyt, így elkezdheti a munkát a DVTK erőnléti edzőjeként. Tuska János kapusedző, Dobó László performance coach és Póti Krisztin videoelemző folytatja a munkát Kuznyecov Szergej stábjában, hozzájuk csatlakozik majd egy másodedző. Ugyanakkor Dragan Vukmir stábjának tagjai közül Szász Ferenc másodedző és Jovan Marković erőnléti edző közös megegyezéssel elhagyta Diósgyőrt. Köszönjük a munkájukat, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!”
 
 
A GYIRMÓT BEJELENTÉSE:
 
“A mai napon klubunk kettő plusz egy éves szerződést kötött Berki Istvánnal. A 28 éves játékos az utóbbi években megfordult Kazincbarcikán, Balmazújvárosban, Siófokon, a Puskás Akadémiánál, Csákváron, Vácon és az ETO-nál is. István a 2021-2022-es NB II Merkantil Bank Ligában összesen 14 alkalommal lépett pályára kezdőként, valamint 14 alkalommal csereként és ez idő alatt 3 gólt szerzett.
 
A labdarúgó Gyirmóti pályafutásához gólokban gazdag, sikeres szezont kívánunk!”
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC