nb1.hu

U21-es válogatott: elképesztő formában a szegedi

Nem hiába hívta be Gera Zoltán.

ÍME, A SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA BEJELENTÉSE:
 
"Csapatunk kiváló formában lévő középpályását, Horváth Krisztofert is beválogatta Gera Zoltán szövetségi kapitány a San Marino és a Lengyelország elleni Eb-selejtezőre készülő U21-es magyar válogatott keretébe.
 
Az U21-es magyar válogatott a novemberi, izraeli vereséggel gyakorlatilag elvesztette az esélyét arra, hogy csoportja második helyén végezzen, de négy Eb-selejtezője még hátra van a sorozatból, ezek közül kettőt a következő két hétben játszik le: március 24-én San Marinót fogadja a Hidegkuti-stadionban, majd öt nappal később a lengyelországi Zabrzében mérkőzik meg a házigazdákkal.
 
 

 
Gera Zoltán szövetségi edző kijelölte a két mérkőzésre készülő keretét, amelybe először kapott meghívót a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában kiemelkedően teljesítő Horváth Krisztofer. Csapatunk kiválósága 2002-es születésű, vagyis fiatalabb a korosztálynál, és akár a következő Eb-selejtező sorozatban is szerepelhet majd az U21-esek közt.
 
Horváth Krisztofer az eddigi nyolc tavaszi bajnoki mérkőzésünkön nyolc gólt szerzett, összességében pedig már tizenhárom találatnál jár, ezzel harmadik a Merkantil Bank Liga góllövő listáján. Mindezek tükrében nem csoda, hogy a fiatal játékos felkeltette Gera Zoltán figyelmét, aki a vasárnapi, Soroksár elleni találkozónkat a helyszínen tekintette meg."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC