nb1.hu

Tovább menekül-e a Budafok Mátyus Jánossal?

Sűrű időszak következik.

 
Az 5. forduló után, augusztus 23-án vette át az NB II-ben szereplő Budafok irányítását Mátyus János. Akkor az utolsó, kieső helyen szerénykedett a fővárosi együttes. Az új impulzus hatására azonban elkezdte gyűjteni a pontokat a XXII. kerületi gárda. Mátyus eddig 3 bajnokin és egy kupamérkőzésen vezette a csapatot. A bajnokságban 5 pontot szerzett, amivel ellépett a Budafok a kieső helyről,(jelenleg a 17.) a Magyar Kupában pedig a a Bölcskét felülmúlva jutott a legjobb 32 közé. Egyértelműen látszik jót tett a csapatnak az edzőcsere. 
 
Kérdés meddig tarthat ki a jó forma, hiszen most kezdődik igazán a nagy menetelés. Egy hét leforgása alatt három mérkőzés is vár az együttesre. A hétvégén Szegedre látogat a Budafok, majd a hétközi fordulóban utazik Mosonmagyaróvárra. Aztán pár nap múlva fogadja a Kozármislenyt. 
 
Mindenesetre a vezetőedző bizakodó, hiszen a válogatott szünetben edzőtáborba vonult a Budafok, ahol még jobban összecsiszolódott a gárda.
 
“Taktikailag, fizikálisan és mentálisan is nagyot léptünk előre, én pedig csapatszinten és egyénileg is rengeteg információval gazdagodtam, amely egyértelműen még pozitívabb irányba befolyásolta a kapcsolatomat a csapattal. Hiába vettem át az utolsó helyen az együttest, már akkor is bizakodó voltam, hiszen sokkal több van a fiúkban, mint azt a tabellán elfoglalt pozíció mutatta. Most még jobban megerősödtek bennem azok az érzések, hogy mennyire befogadó, családias közegbe kerültem, akár az öltöző, akár a klubmodell tekintetében. Sokra hivatott a keretünk, biztos vagyok benne, hogy ha elkerülnek minket a sérülések és a betegségek, sok közös örömben lesz még részünk az ősszel" – nyilatkozta Mátyus János a klubhonlapnak. 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC