nb1.hu

Távozók a Szparinál, érkező Tiszakécskén, megsérült a Kecskemét újonca

Első nyilatkozatát adta a III. Kerület érkezője.

 

NYÍREGYHÁZA

 

"Rendben megérkezett Szlovéniába a Nyíregyháza Spartacus kerete, a csapat július 19-ig itt edzőtáborozik majd. A játékosok elfoglalták a szállást, majd este egy kis átmozgató edzés is szerepelt a programban. 

 

Nem tartott viszont a többiekkel Motkó Benjámin és Kovács Norbert. Mindketten a következő szezonban az NB-III-as Tállya csapatában futballoznak kölcsönben.

 

Távozik a Szparitól Kecskeméti Péter, Trencsényi Bence és Starosta Dávid. Kecskeméti Péter egy éve tért vissza Nyíregyházára, és főként a második csapatban játszott. Starosta Dávid saját nevelés, a 2017/2018-as idényben mutatkozott be a másodosztályban, egy évvel később 18 bajnoki találkozón szerepelt, az előző szezonban pedig kilenc NB-II-es meccsen lépett pályára. Trencsényi Bence is nyíregyházi nevelés, az előző évben a Szpari II-ben 19 gólt szerzett. Ő egyetemi tanulmányai miatt döntött a távozás mellett. 

 

A játékosoknak köszönjük amit a Spartacusért tettek, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!"

 

TISZAKÉCSKE

 

"Farkas András a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatától érkezett Tiszakécskére. Rutinos védőjátékos, aki már jelentős NB II-es és NB I-es tapasztalattal rendelkezik. Vele készítettünk bemutatkozó interjút.

 

Hol futballoztál eddig?

Kecskeméten nevelkedtem, majd egy fél éves bajai kitérő után visszatértem a megyeszékhelyre. Később négy évig Cegléden futballoztam, majd a Kazincbarcika játékosa lettem, s most igazoltam ide, Tiszakécskére. Kecskeméti származásúként hazaköltöztem szülővárosomba, s onnan járok át mindennap.

 

Milyen poszton számíthat rád a szakmai stáb?

Elsősorban védőjátékos vagyok, azon belül pedig bent a védelem tengelyében vagy a bal oldalon játszom.

 

Milyen tapasztalatokat szereztél eddig a Tiszakécskei LC berkeiben?

Kiváló körülmények között dolgozhatunk és minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen a csapat. Jelenleg egy kemény felkészülés közepén vagyunk. Ilyenkor egy kicsit fáradtabbak a játékosok, hiszen a fizikális felkészülésre fektetünk nagyobb hangsúlyt, viszont már látni olyan elemeket a csapat játékában, amelyeket később majd hasznosítani tudunk a bajnoki mérkőzések során.

 

Mire lehetünk képesek az NB II-ben?

Helyezésről még korai lenne beszélni, azonban az eddigi tapasztalataim alapján egy masszív középcsapat vállhat belőlünk. Főleg, hogy ha hazai pályán minden egyes idelátogató csapat dolgát sikeresen nehezítjük meg, azaz győzünk a Sportcentrumban.

 

A szurkolók már nagyon várják a megyei derbiket. Te mit vársz a Kecskemét- Tiszakécske mérkőzésektől?

Tisztában vagyok vele, hogy ezek presztízs összecsapások lesznek, hiszen komoly rivalizálás van a megyén belül a két csapat között. Örömteli, hogy újra két NB II-es gárdája van Bács-Kiskun megyének. Pikáns összecsapásokra számítok. Győzzön a jobbik és játszunk élvezetes mérkőzéseket!"

 

KECSKEMÉT

 

"Belényesi Csaba jól van, várja a folytatást

 

Új középhátvédünk jól futballozott az NK Drava Ptuj ellen, ám az első félidő derekán összefejelt ellenfelével és felszakadt a szemöldöke. Szerencsére nem komoly a baj, így csak rövid időt kell kihagynia. 

 

Mi történt pontosan?

Minden rendben van, összefejeltünk, rengeteg ilyen szituáció van egy meccsen. Ez most szerencsétlenül alakult, de nem komoly a dolog. Gyorsan ellátott a stáb, helyben rögtön meg is oldották, hogy sérülésem kezelve legyen. A gyors gyógyulás érdekében össze is kapcsozták a sebet.

 

Személy szerint hogy érzed magad az edzőtáborban?

Abszolút jó körülmények között dolgozhatunk, minden adott ahhoz, hogy tisztességgel felkészüljünk. Nem is lógatjuk a lábunkat, mindent megteszünk azért, hogy elvégezzük a munkát, de ez így is van rendjén.

 

Milyennek érezted a Ptuj elleni edzőmeccset?

Úgy éreztem, hogy végig domináltunk, megvoltak a gólokon kívül is a helyzeteink, jelentős fölényben voltunk. Azt kell még gyakorolni, illetve finomítani, hogy az ellenfélnek ne hagyjunk lehetőséget helyzetbe kerülni, arról nem is beszélve, hogy ne kapjunk elkerülhető gólokat.

 

Sokan érkeztetek nyáron, hogyan látod a csapatösszhang alakulását?

Kellemes meglepetés, hogy a nagy mozgás ellenére nagyon jó a kohézió. Jó a hangulat, nem látom nyomát annak, hogy mekkora átalakuláson esett át a csapat."

 

III. KERÜLET

 

"Balázs József első interjúja TVE játékosként:

 

“Örülök, hogy egy jó közösségbe és egy feltörekvő klubba kerültem. Igyekeztem a fejlődésem szempontjából a legjobb döntést meghozni. Szeretném minél előbb megszokni a rendszert és a játék tempóját. Idővel szeretnék minél több meccsen védeni és a csapatot a lehető legjobb helyezéshez segíteni.”

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC