nb1.hu

Tartalékos lesz a Szeged a békéscsabai rangadón

Ezért lesz feszült nézők nélkül is a meccs.

Egyetlen szegedi és egyetlen békéscsabai futballbarátnak sem kell elmesélni, és feltehetően a többi csapat fanatikusainak sem, hogy milyen kiemelt jelentőséggel bír az érintetteknek a Szeged és a Békéscsaba egymás elleni mérkőzése.
 
A két gárda vasárnap a lila-fehérek otthonában lép majd pályára, a vendégek tartalékos csapattal érkeznek majd meg a mérkőzésre, legalábbis erről számolt be a hivatalos honlapjuk.
 
A jelentésük szerint „Dr. Dobos Barna továbbra sem számíthat majd a hosszabb ideje sérüléssel bajlódó játékosainkra. Tóth Gábor, Kóródi Nándor és Szilvási Péter biztosan kihagyja a lila-fehérek elleni találkozót.
 
Nem lesz ott a pályán rutinos balhátvédünk, Mohl Dávid sem, aki Kazincbarcikán megkapta szezonbeli ötödik sárga lapját.”
 
A Szeged egyébként a 12., a Békéscsaba 13. a tabellán, mindkét gárdának 24 pontja van, így pláne kiemelten feszült, izgalmas mérkőzésre van kilátás, annak ellenére, hogy sajnos nézők nem lehetnek majd a rangadón.
 
A varászlatos hangulatú nyári, szegedi mérkőzésen ott voltunk, a találkozóról készült képgalériánk a linkre kattintva érhető el.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC