nb1.hu

Szpari: eltört az alapember bokája

Másik két játékos is megsérült.

 

Az NB II 15. helyén álló Nyíregyháza vasárnap 2-1-es vereséget szenvedett a Tiszakécskétől, és három játékosát is sérülés miatt veszítette el.

 

Íme, a klub jelentése:

 

"Nemcsak a vereség volt fájó vasárnap a Nyíregyháza Spartacus számára, hanem újabb játékosokat veszített el a csapat. Gengeliczki Gergő mellett a Soroksáron megsérülő Baki Ákos és a családi gyász miatt hiányzó Jánvári Gáborra sem számíthatott Visinka Ede. Menet közben aztán egyszerre veszítette el a tréner Farkas Bendegúzt és Szokol Zsoltot. Előbbi összefejelt egy játékossal még az első félidőben, és enyhe agyrázkódást szenvedett. A szünetben szédült, fájt a feje, így nem tudta folytatni. A meccs után indult volna a korosztályos válogatott edzőtáborába, de így erről is lemaradt. Szokol Zsolt az első félidő végén sérült meg, és hordágyon kellett lehozni.

 

– Felugrás után a pálya közepén blokkolni akartam, és a talajra érkezéskor a bokám aláfordult. Hallottam egy reccsenést, és nagy fájdalmaim voltak. Ez az a bokám volt, melyet korábban műtöttek már, és a mostani diagnózis szerint eltört a csont. Fekvőgipszet kaptam, de abban maradtunk az orvosokkal, hogy egy hét múlva újabb röntgent készítenek, akkor már tisztább képet kapunk. Éjjel még fájt a lábam, de már jobban vagyok – mondta Szokol Zsolt.

 

Sigér Ákos a meccs hajrájában sérült meg. Lövésre lendítette a lábát a 16-osnál, amikor egy védő nyújtott lábbal becsúszott, ő pedig a talpát találta el. Meglepetésre a játékvezető a nyíregyházi játékos ellen ítélt, és még sárga lapot is kapott a Szpari középpályása.

 

– Gyorsan igyekeztem felállni, hogy elvégezhessük a szabadrúgást, majd meglepődtem, hogy én kaptam sárga lapot. Ráadásul ez nekem az ötödik volt. Nagyon fájt a lábam, de szerencsére nem sérültem meg komolyabban, így ma délelőtt már a többiekkel edzhettem. Viszont a következő meccset eltiltás miatt ki kell hagynom – mondta Sigér Ákos."

 

A Szpari vasárnap az Ajka otthonában lép pályára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC