nb1.hu

Szlovéniából igazolt a Kecskemét

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KECSKEMÉT HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Új játékossal bővült a KTE HUFBAU játékoskerete, Szökrönyös Dániel kölcsönben csatlakozik hozzánk a szezon hátralévő részére. Szökrönyös ősszel a szlovén másodosztályban futballozott. 
 
A 22 esztendős támadó középpályás Zalaegerszegen járta végig az utánpótlást, majd ott is mutatkozhatott be a felnőttek között. Az akkor NBII-es ZTE-ben 9 mérkőzésen egy-egy gólt és gólpasszt jegyzett, tagja volt a bajnoki címet és feljutást ünneplő csapatnak 2019-ben. A fiatal középpályás kétszer is kölcsönben szerepelhetett a NK Nafta Lendvában a szlovén másodosztályban, legutóbb ősszel. Lendván 15 mérkőzésen 3 gólig jutott, de a tavaszt már Kecskeméten tölti, ugyancsak kölcsönben.
 
– Sok pozitívumot hallottam már a KTE-ről, arról is, hogy mennyire jó a csapat, illetve a csapategység is. Nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy Kecskemétre igazoljak. Természetesen az a célom, hogy szerepeljünk minél jobban a bajnokságban, akár hatalmas bravúrt is elérve. Bízom benne, hogy folyamatosan fejlődhetek Kecskeméten, ezáltal sikeres szerepléshez segítve a csapatot – mondta Szökrönyös."
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC