nb1.hu

Szerződésbontás Győrben, érkezők Szolnokon

Hivatalos bejelentések.

GYŐR
 
FEJESSEL SZERZŐDÉST BONTOTTUNK
 
Távozik csapatunktól Fejes András, akivel közös megegyezéssel szerződést bontottunk. A játékos családi okok miatt hagyja el az ETO-t. További pályafutásához sok sikert kívánunk!
 
SZOLNOK
 
Alig több mint két hét múlva kezdődik a bajnokság, augusztus 1-jén beindul az NB II. pontvadászata, amikor a Tisza-parti gárda a Szentlőrincet fogadja 19 órától. Bár már lassan a hajrához ér a felkészülés, hivatalosan eddig még nem lehetett tudni, kik érkeznek a távozó játékosok helyére. Utóbbiak száma egyébként nyolcra nőtt – bővebben keretesünkben –, hírportálunk információi szerint ugyanis Tóth Benjamin Nagykátán folytatja pályafutását.
 
Visszatérve az érkezőkre: hat futballista Szolnokra igazolása immár biztosra vehető. Az MLSZ adatbankja alapján öt labdarúgóról tudunk, akik többsége ráadásul már játszott kék-fehér színekben.
 
Papp Szilárd négy év után tavaly nyáron Nagykanizsára igazolt a harmadosztályba, most azonban visszatér a rutinos, 29 éves belső védő. Tö­mös­vári Bálint a Szanda Focisuliban kezdett el futballozni, majd három és fél évet töltött el a MÁV utánpótlásában, akkor vitte el a Budapest Honvéd. A 23 esztendős támadó az NB I.-ben is bemutatkozott, majd több kölcsönjáték után az előző évadot Siófokon töltötte. Lakatos Csaba számára sem ismeretlen a szolnoki közeg, hiszen a 2017–18-as idényben itt szerepelt. A még mindig csak 23 éves védő azóta megjárta a Budafokot, a Vasast, a Kisvárdát és a Kaposvárt is.
 
Természetesen van olyan, aki először szerepel majd a Tisza partján. A DVSC-től kölcsönben érkezik a kapuba Kovács Péter, a 21 esztendős hálóőr az előző másfél évet Budaörsön töltötte, ahol 33 másodosztályú bajnokin lépett pályára. Sipos Zoltán nála is egy évvel fiatalabb, az utánpótlás-válogatott középpályás Hódmezővásárhelyen, majd a Puskás Akadémiánál nevelkedett, ezután Csákvárra és Paksra vezetett az útja – utóbbi állomáshelyén az élvonalban is szóhoz jutott. Legutóbb az ETO-ban játszott, de az első csapatnál nem igazán számítottak rá, január óta mindössze három NB II.-es mérkőzésen szállt be csereként.
 
Mellettük, hatodikként Molnár Róbert érkezése vehető készpénznek, ugyanis a játékos előző klubja, a Szentlőrinc beszámolt róla, hogy a futballista Szolnokon folytatja pályafutását. A 30 éves hátvéd a 2017–18-as szezonban erősítette a szolnoki kék-fehéreket, majd két soroksári idényt követően szerződött a Baranya megyei alakulathoz, ahol szintén alapembernek számított.
 
(szoljon.hu)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC