nb1.hu

Siófok: jelentős változások a játékoskeretben

Hivatalos bejelentés.

Hatalmasat ment ám a Siófok az előző bajnokságban, Domján Attila vezetőedzővé történő kinevezése telitalálatnak bizonyult a klubvezetés részéről.
 
A folytatásról a következő bejelentést tette a siófoki klubvezetés:
 
„JÚNIUS 20-TÓL ÚJRA MUNKÁBAN A CSAPAT!
 
Csapatunk Domján Attila vezényletével az 5.helyen zárta a Merkantil Bank NB II 2021/2022-es szezonját.
 
A szakmai stáb és a játékosok jelenleg pihenőjüket töltik, de a háttérben zajlik a munka a következő bajnoki évre.
 
A felkészülés június 20-án kezdődik: 7 edzőmérkőzés van tervben, csapatunk többek között pályára lép majd a MOL Magyar Kupa ezüstérmes Paksi FC ellen is. Júliusban Bükön edzőtáborozunk, a bajnoki főpróbát pedig a Bicskei TC ellen fogjuk tartani a Révész Géza utcai stadionban július 24-én, vasárnap. A részletes mérkőzésprogramról hamarosan tájékoztatást fogunk adni.
 
A nyári átigazolási időszakban a játékoskeretben is lesznek változások. Csapatkapitányunk, Jagodics Bence távozik a BFC Siófoktól, és az FC Ajka színeiben folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk neki mind a magánéletében, mind új klubjánál.
Kölcsönjátékosaink visszatérnek nevelőegyesületeikhez: Eördögh András, Horváth Milán és Boros Roland (Budapest Honvéd), valamint Farkas Gábor (Vasas FC) nem Siófokon kezdi el a felkészülést.
 
Velük ellentétben itt kezd a csapatunkkal a Bicskei TC-ből kölcsönből visszatérő védő Lapos Máté és a kapus, Kovács Dániel.
 
Örömteli hír, hogy hosszabbított klubunkkal több olyan játékosunk, akiknek lejár a szerződésük: Polényi Gábor, Szakály Attila valamint Elek Bence is marad a BFC Siófok kötelékében, és sikerült a megállapodás Deutsch Bence esetében is.
 
Három érkezőről is beszámolhatunk: a korosztályos válogatott és a kötelező fiatalszabály szerint játszatható Nagy-Kolozsvári Dániel klubunknál folytatja pályafutását, aki 17 évesen már alapembernek számított az Eger SE felnőtt csapatában. Siófokra igazol a támadó Girsik Áron a Dorogi FC-ből, aki a Gheorghe Hagi Akadémián nevelkedett, valamint jó benyomást tett a szakmai stábra a szintén támadó Pataki Zoltán, így nyártól ő is a BFC Siófok játékosa lesz: Zoli az utolsó bajnoki hetek során edzett együtt csapatunkkal, és az NB III Keleti csoportjában 15 gólt szerzett a Törökszentmiklós színeiben.   
 
Sok sikert és győzelmet kívánunk új igazolásainknak a sárga-kék szerelésben!
 
Velük és hosszabbító játékosainkkal hamarosan rövidebb interjúk formájában jelentkezünk!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC