nb1.hu

Révész Attila a Puskás bármelyik játékosát elfogadná csapatába

Kisvárda – Nem védekezni mennek majd Felcsútra.

 

Pogacsics Krisztián, Heffler Tibor, Tischler Patrik, Szakály Péter. Jelentős élvonalbeli rutinnal rendelkező játékosok, akik a Puskás Akadémia legutóbbi, Kozármisleny elleni NB II-es mérkőzésén a kispadra szorultak. Pekár Lászlónak és Zsidai Lászlónak ott sem jutott hely, előbbi a lelátón ült, a korábbi válogatott középpályás a klub NB III-as csapatában futballozott.

 

Szóval, igen komoly kerettel rendelkező csapat otthonába látogat a Kisvárda Master Good vasárnap, a 13 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport is műsorára tűzte.

 

– Továbbra is tartom, hogy a Puskás Akadémia keretének bármelyik játékosát szívesen látnám a csapatomban, emiatt irigylésre méltó az ellenfél edzőjének, Pintér Attilának a helyzete, de azért a mieink sem tegnap láttak életükben először labdát – mondta Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója a klub honlapjának. – Meg aztán csapatjátékról van szó, amit nem mindig az egyéni képességek döntenek el, és egy-egy mérkőzésen bármi előfordulhat. Látva a felcsútiak mindkét tavaszi meccsét, bátran kijelenthető, hogy az őszitől is komolyabb játékerőt képviselnek. Szolnokon és az általam a helyszínen figyelt Kozármisleny elleni mérkőzésükön is nagy fölényben futballoztak, utóbbin már-már osztálykülönbség mutatkozott a javukra. A Szolnok talált ellenük egy gólt, amit a rossz pályaviszonyok között meg tudott őrizni, de akkor is a Puskás Akadémia dominált, amihez az agresszív védekezés nyújtja az alapot.

 

A jelenleg második helyen álló, de a bajnokságban toronymagas favorit felcsútiak otthonában mi jelentene sikert? Már a döntetlen is? És annak eléréséhez milyen harcmodort kell választani?

 

– Választhatnánk azt is, amit a legtöbb csapat, hogy körömszakadtunkig védekezve próbáljuk minél tovább tartani a gól nélküli állást, de a mi csapatunknak is megvan a labdabirtokláson alapuló stílusa, amelyben fontos részt képez a támadásvezetés is – folytatta Révész Attila. – Ígérhetem, kellő arányban lesz jelen a játékunkban a támadás és a védekezés, így biztosan jó meccset láthatnak majd a televízión keresztül érdeklődők is. A jelenlegi erőviszonyok alapján a hazai csapat az esélyesebb, adott esetben a döntetlen már sikert jelentene, de nem lennék sportember, és a játékosaimat sem tartanám annak, ha nem azt mondanám, hogy győzni szeretnénk ezen a mérkőzésen is. Úgyhogy, a győzelem reményében lépünk pályára, és meglátjuk, mit lehet majd kihozni ebből a találkozóból.

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC