nb1.hu

Remek hírek érkeztek Priskin Tamásról

Hamarosan visszatérhet.

ÍME, AZ ETO LAPSZEMLÉJE:
 
,,Egy hónappal ezelőtt a Diósgyőr elleni NB II-es mérkőzésen szenvedett porcsérülést Priskin Tamás, az ETO 63-szoros válogatott csatára, az osztály tavalyi gólkirálya. Azóta túl van a műtéten, a rehabilitációs munkát végzi. Reményei szerint november elején visszatérhet a csapatba.
 
Szeptember közepén, egész pontosan 17-én a Diósgyőr elleni hazai bajnoki mérkőzés első félidejében szenvedett porcsérülést Priskin Tamás, az NB II-es WKW ETO FC Győr 63-szoros válogatott csatára. Egy ideig úgy tűnt, akár hosszabb kihagyás is várhat a másodosztály tavalyi gólkirályára, de úgy tűnik, megússza egy viszonylag rövidebb kihagyással.– A Diósgyőr elleni meccs huszonkettedik percében történt meg a baj a térdemmel. Kezdetben azt hittük, lehet, hogy elszakadtak a szalagok is, a későbbi vizsgálatok azonban kiderítették, csupán a porcom sérült meg és szerencsére nem szakadt el. Így is műteni kellett azonban, dr. Majzik Ernő Budaörsön végezte el a beavatkozást: megtisztította a porcot és a környékét. Egy rövid pihenőt követően kezdhettem el a rehabilitációs edzéseket.
 
Az ETO csapatkapitánya – aki nem sokkal a műtéte után ünnepelte a 35. születésnapját – örömmel nyugtázza, hogy a lehetőségekhez képest minden rendben van vele és türelmesen készül a folytatásra.
 
– A megfelelő ütemben haladunk afelé, hogy minél hamarabb teljesen egészséges legyek és visszatérhessek a pályára – mondja Priskin Tamás. – Az operációt követően három hétig gyógytornászok foglalkoztak velem. Egy héttel ezelőtt vette át a felkészítésemet Gyagya Attila, az ETO erőnléti edzője. Rendszeresen futok, tréningezek, nemsokára jöhetnek a labdás edzések is. Már nagyon hiányzik a játék, a meccsek hangulata, alig várom, hogy újra futballozhassak.
 
Már nem kell sokat várnia, ha a továbbiakban is minden a tervek szerint halad, akkor novemberben újra helyet kaphat az ETO csapatában.
 
– A műtét után arról volt szó, hogy nagyjából hat hetet kell kihagynom. Ezt figyelembe véve úgy számolok, hogy a november 7-i nyíregyházi mérkőzésre talán már bevethető leszek. Ha mégsem, utána kéthetes válogatott szünet lesz a bajnokságban és a Békéscsaba elleni hazai meccs következik. Szerintem akkor biztos számíthat rám Klausz László vezetőedző – említi végül a gólerős támadó, Priskin Tamás.
 
Nézőként persze addig is ott lesz az ETO Parkban, így vasárnap is, amikor kettős mérkőzést rendeznek: 11 órától az NB III-ban az ETO Akadémia a Mosonmagyaróvárt, 13 órától a felnőttcsapat az NB II-ben a Pécsi MFC-t fogadja."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC