nb1.hu

Parádés gól okozta a meglepetéscsapat vesztét – reakciók

Waltner elmondta a győztes receptet.

A Budaörs számára nem alakult valami jól az évzáró. Az NB II meglepetéscsapata a legutóbbi két meccsén pont nélkül maradt, előbb a Loki, majd a Siófok verte meg Márkus Tibor csapatát. Ennek ellenére jelenleg a második helyen áll a csapat, bár ha a Pécs ma megveri a Nyíregyházát, a Baranya megyeiek állhatnak fel a képzeletbeli dobogó második fokára.
 
A BSC vasárnap a Siófok otthonában 2-1-es vereséget szenvedett. A második félidő eleje gyors gólváltást hozott: Horváth találatára Csiki válaszolt. A végeredményt Cipf állította be a 78. percben. A siófoki játékos gyönyörű gólt szerzett: 25 méterről jobbal tekerte a labdát a jobb felsőbe. Több gól már nem esett, így a siófokiak örülhettek a lefújás pillanatában.
 
Waltner Róbert a lefújás után azt mondta, hogy játékosai fegyelmezetten tartották magukat a taktikához, emellett alázatosan tették a dolgukat, és a két tényező kellett a sikerhez.
 
Márkus Tibor főleg a kihagyott helyzetek miatt bosszankodhatott:
 
"Jó felfogással álltunk bele a mérkőzésbe, jól is játszottunk, megvoltak a helyzeteink, ezeket sajnos nem sikerült értékesítenünk. Mivel a lehetőségeink kimaradtak – mi pedig ikszre nem játszunk – így csak a vereség maradt" – idézi a Budaörs weboldala Márkust.
 
BFC SIÓFOK–BUDAÖRSI SC 2–1 (0–0)
Siófok, zárt kapuk mögött. Vezette: Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Ország Péter)
SIÓFOK: Hutvágner – Polényi, Jagodics B., Horváth M., Kiss B. – Kecskés, Tajthy – Horváth P. (Cipf, 72.), Gaál B. (György, 90.), Balogh B. B. (Deutsch B., 90.) – Elek B. (Tóth-Gábor, 78.). Vezetőedző: Waltner Róbert
BUDAÖRS: Kovács P. – Marques-Airosa, Fényes, Kékesi, Czár – Molnár Cs. (Horváth E., 72.), Petneházi, Sajbán Miklós – Csiki (Petró, 81.), Halmai (Halácsi, 82.), Pethő B. (Molnár T., 64.). Vezetőedző: Márkus Tibor
Gólszerző: Horváth M. (1–0) a 46., Csiki (1–1) a 47., Cipf (2–1) a 78. percben
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC