nb1.hu

PAFC: Egy héten belül eldőlhet a válogatott védő jövője

Felcsút – Fiola Attilát nem kereste a Vidi és Fradi, a Frankfurt viszont vitte volna.


Fiola Attila, jelenleg még a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémia játékosa, azonban reményei szerint egy héten belül változik a helyzet, és hamarosan új csapatot talál magának. A 26 éves védő a Nemzeti Sportnak elmondta, érdeklődtek iránta a német élvonalból, ez a lehetőség azonban az Eb-n elszenvedett sérülése miatt meghiúsult.


 


 „Hétfőn Felcsúton jelentkezem edzésre, a többit meglátjuk. Reményeim szerint egy héten belül kiderül, merre vezet az utam”– mondta a Nemzeti Sport kérdésre Fiola Attila.


 


A 26 éves védő elmondta, az Eb-n elszenvedett sérülése után lassan száz százalékos állapotba kerül, addig azonban továbbra is egyedül gyakorol. Fiola arról is beszélt, itthonról sem a Videotonnal, sem a Ferencvárossal nem tárgyalt, ám a német élvonalból volt iránta érdeklődés.


 


„Azt tudom, hogy az Eintracht Frankfurtnál képben voltam. Már az Eb előtt értesültem arról, hogy vezetőedzőjének, Niko Kovacnak tetszik a játékom, Bordeaux-ban meg is nézett az osztrákok ellen, úgy volt, a másik két csoportmérkőzésre is eljön, de tudjuk, mi történt… Mindez azért is bosszantó, mert meggyőződésem, ha nem sérülök meg, hetekkel ezelőtt eldőlt volna a jövőm, és talán már Bundesliga-játékosnak vallhatnám magam. Így meg aggódhatok.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC