nb1.hu

Nyíregyháza-DVTK: vezetőedző nélkül

A DVSC elleni meccs is szóba került.

A Szpari közleménye:
 
"KELETI EL CLASSICO
 
Szerdán jön a Diósgyőr.
 
Legyen szó bármelyik osztályról, bajnokiról, kupameccsről vagy akár edzőmérkőzésről, a Nyíregyháza-Diósgyőr összecsapás mindig különleges. A mérkőzés, mely más mint a többi.
 
– A játékosaim ma is emlegetik azt a hangulatot, mely a Debrecen ellen volt hazai környezetben, amikor közel álltak ahhoz, hogy legyőzzék a Lokit. Többezer ember előtt játszani mindig különleges dolog, egy-egy ilyen derbi pedig sokkal több annál, mintha bármelyik másik csapattal játszanál. Ez a mi keleti El Classiconk. Jó lenne Balmazújvárosban újra átélni ezt az atmoszférát, és nagyon bízunk abban, hogy a délutáni időpont ellenére sok szurkoló buzdít majd bennünket, és győzelemhez segítik a csapatot. Nagy szükség lesz a segítségükre, tudjuk, hogy Miskolcról is sokan jönnek majd, így igazi futball hangulat lehet a stadionban. A játékosok már nagyon várják a találkozót, tisztában vannak azzal, hogy mit jelent ez a szurkolóknak, és mindent megteszünk majd a siker érdekében – mondta Feczkó Tamás vezetőedző.
 
A tréner viszont nem ülhet le a kispadra szerdán, mivel az Ajka elleni mérkőzésen megkapta ötödik sárga lapját. A találkozó hajrájában a Novák Csanáddal szemben elkövetett szabálytalanságot tette szóvá, hogy hasonló volt az eset mint Jánvári Gábor esetében, de a hazai védőt nem állították ki.
 
A Diósgyőr elleni meccsre ezúttal is indul ingyenes szurkolói busz, melyre 12.15-től lehet felszállni a Városi Stadion parkolójában."
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC