nb1.hu

NB II-es meccseket rendeznek Balmazújvárosban!

Fura megoldás született.

Az NB II-es csapatok szurkolóinak sem kell már sokat "böjtölniük", hiszen a hétvégén folytatódik a küzdelem a másodosztályban. A nehéz helyzetben lévő Vác a Budaörssel csap össze, a meccs érdekessége, hogy Balmazújváros lesz a helyszín. Mindkét csapat otthonában építési munkálatok zajlanak, így a váciak általában Balassagyarmaton, míg a budaörsiek Tatabányán rendezik meg "hazai" meccseiket.
 
"A következő négy, pályaválasztóként kiírt bajnoki meccsünket Balmazújvárosban játsszuk. Az NB II-es licencfeltételek miatt, illetve a sorsolás szeszélye folytán sajnos nincs lehetőség közelebbi helyszínen megrendezni ezeket a mérkőzéseket" – nyilatkozta az nso.hu-nak Belák Gyula, a váciak ügyvezetője az nso.hu-nak. 
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Ugrai elhagyta a csapatát – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A Balmazújváros is az NB II-ben kezdte meg a 2019/2020-as szezont, de az MLSZ augusztusban kizárta a csapatot. 
 
A két gárda őszi meccsén Bognár György tanítványai magabiztos, 4-1-es győzelmet arattak. 

Budaörs – Vác FC 4:1 Összefoglaló 2019.08.11.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC