nb1.hu

Műtét: megvan, mikor térhet vissza a DVTK legjobbja

A játékos és az orvos is megszólalt.

Nem sikerült fényesen a Szegedről érkezett Dragan Vukmir bemutatkozása a DVTK kispadján, mert a diósgyőriek csak 0-0-t játszottak hazai pályán a Tiszakécske ellen. A DVTK második a tabellán, de ha ma a Szeged megverné az éllovas Vasast (ami hatalmas meglepetés lenne), akkor a volt csapata megelőzné az új csapatát a tabellán a jobb gólkülönbsége miatt…
 
Vukmir dolgát nehezítette, hogy nem számíthatott a leggólerősebb játékosra, Könyves Norbertre, akin vakbélműtétet kellett végrehajtani, ahogyan azt tegnap már jeleztük.
 
A DVTK sajtóosztálya ma megszólaltatta a játékost és a csapat orvosát is, íme:
 
– Már pénteken és szombaton is fájt egy kicsit a hasam, de akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, vasárnap délelőttönként templomba szoktam menni, de addigra olyan erős lett a fájdalom, hogy a szentmise helyett bejöttem a kórházba – mondta Könyves Norbert. – Miután bejöttem egyből megvizsgáltak, majd átestem a laparoszkópos műtéten. Ha minden jól alakul, akkor a napokban haza is engednek. Egyelőre még nem tudom, mikor kezdhetem el az edzéseket, bízom benne, hogy mielőbb újra a pályán lehetek.
 
– A műtét jól sikerült, a tervek szerint kedden vagy szerdán már haza is engedik Norbit – tette hozzá dr. Szabó Zsolt, a DVTK orvosigazgatója. – A következő két fordulóban biztosan nem léphet pályára, az első edzéseket két hét múlva kezdheti el, de három hét múlva – ha nem is 90 percen keresztül, de – már pályán lehet.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC