nb1.hu

Mosonmagyaróvár: távozik a vezetőedző

Indokolták a döntést a klubnál.

 
Az NB II-ben szereplő Credobus Mosonmagyaróvár együttese, hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy távozik Varga László vezetőedző.
 
ÍME, A MOSONMAGYARÓVÁR BEJELENTÉSE:
 
“Távozik Varga László a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzői pozíciójáról.
2018. nyarán került Mosonmagyaróvárra a fiatal szakember, ahol először az utánpótlás nevelésben kezdett el tevékenykedni, majd első csapatunk szakmai stábjának tagja lett. Vezetőedzői pozícióba 2019. októberében került, amely a COVID-19 járvány miatt egy végig nem játszott bajnoki idény lett. Vezetőedzőként első teljes szezonjában az NB III. Nyugati Csoportjának második helyére repítette a csapatot, majd a következő idényt 100 pontot gyűjtve, 32 győzelem, 4 döntetlen és csupán 2 vereséggel bajnoki címet szerzett, ezzel kiharcolta a feljutást a második vonalba.
 
Az NB II.-ben 8 fordulót követően 1 győzelemmel, 2 döntetlennel valamint 5 vereséggel a tabella 19. helyét foglaljuk el. A vezetőség éppen ezért úgy döntött, hogy a klubnak új impulzusokra van szüksége, emiatt változtat a vezetőedzői poszton.
Köszönjük Varga Lászlónak az MTE 1904 családért, a Credobus Mosonmagyaróvárért tett erőfeszítéseit, személyében egy céltudatos, precíz, jó ember ismerhettünk meg. További sok sikert kívánunk neki további pályafutásához!”
 
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC