nb1.hu

Mintha nem is léteznének – borzalmas kezdést említett Gálhidi

Soha, sehol, senki nem mehet ellenük biztosra.

Nem beszél és ír róluk senki, olyan, mintha nem is léteznének. És ez nemcsak most van így, hanem gyakorlatilag majdnem mindig is így volt.
 
Pedig a Kazincbarcika fontos tényezője a másodosztályú bajnokságnak, amióta a legendás tudású és legendásan jó ember, Gálhidi György a gárda vezetőedzője, pláne.
 
Annak ellenére, hogy a Barcika nem dúskál az anyagiakban és a körülmények sem élvonalbeliek, mint sok vetélytársuknál. Ennek ellenére, az eddigi 10 forduló alatt is príma a csapat teljesítménye. Jelenleg 8. helyen áll a Kazincbarcika, azaz, masszív középcsapat.
 
Olyan masszív középcsapat, mely gárda ellen senki, sehol nem mehet biztosra. És tudják ezt már Budafokon is. A 18. percben már 2-0 volt a hazaiaknak, de ez sem volt elég a győzelemhez, mert a fordulás után egyenlítettek a vendégek.
 
A mindig reálisan értékelő és korrekten nyilatkozó Gálhidi a mérkőzés lefújása után ismét valós helyzetértékelést adott:
 
„"Borzalmasan kezdtünk, egyszerűen nem hittem el, hogy amit látok az az én csapatom, hibát hibára halmoztunk és teljesen megérdemelt volt a Budafok 2-0-ás vezetése. A szünetben cserével és lelkifröccsel igyekeztem felrázni a csapatot és jól sikerült a taktikai eligazítás is. A második félidőben egy egész más csapat lépett ki, igaz ekkor már a szél is minket segített, már nem volt akkora szél mint az első félidőben, de nem azért lettünk jobbak, mert a szél minket segített, hanem elkezdtünk futballozni, elkezdtük járatni a labdát. A pontrúgásaink szerencsére nagyon veszélyesek voltak illetve sikerült egy kapu előtti szituációból büntetőt kiharcolni és tulajdonképpen megérdemelten szereztük meg az egy pontot. Kis hiányérzetem azért van, hogy az utolsó öt percben a kiállítás után nem próbáltunk meg létszámfölényt kialakítani, ekkor már kapkodva, kicsit bután futballoztunk, de büszke vagyok a játékosaimra nagyon."
 
A Barcika a hétvégén a Haladást látja vendégül.
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC