nb1.hu

Menetel a Budafok, bocsánatot kért a Szeged edzője – reakciók, videók

Hét forduló óta veretlen Csizmadia csapata.

Merkantil Bank Liga, 20. forduló
Budafoki MTE-Szeged-Csanád Grosics 1-0 (0-0)
Gólszerző: Kulcsár K. (’73)
BMTE: Póser – Margitics, Oláh B., Khiesz, Kirják – Micsinai, Filkor – Kovács D., Kulcsár K. (Veszelinov ’80), Szabó M. (Farkas B. ’91) – Horváth R. (Vankó ’61) Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Szeged: Takács J. – Kárász (Sóron ’45), Tóth G., Deák I., Mohl – Tóth M. (Andorka ’76) – Oláh G., Germán, Cigan – Gajdos, Kóródi (Bitó ’76) Vezetőedző: Joao Janeiro
 
Az NB II 20. fordulójában folytatta a menetelését a Budafok. Csizmadia Csaba együttese ezúttal a Szegedet győzte le 1-0-ra. A mérkőzés egyetlen gólja a 73. percben született, ekkor a csereként beszálló Vankó Imre beívelése után Kulcsár Kornél fejelt a szegediek kapujába. 
 

A Budafok győzelmének köszönhetően biztossá vált, hogy a csapat ezt az évet a második helyen fejezi be, vagyis ha most lenne vége a bajnokságnak, a budafokiak az NB I-be jutnának, de ehhez még sok akadályt kell leküzdeniük Csizmadia Csaba játékosainak a tavasszal. A Budafok egyébként hét forduló óta veretlen.
 
A lefújás után a Tisza-partiak mestere arról beszélt, hogy gyakorlatilag magukat verték meg. 
 
"Nekünk volt több lehetőségünk a gólszerzésre, de nem sikerült betalálnunk. És amikor az ellenfél képtelen helyzetet kialakítani a kapunk előtt, sajnos mi hozzuk ziccerbe. Egy olyan csapat ellen, ami a második helyen áll és jól képzett, ez megbosszulta magát. Egy technikailag ilyen képzett ellenfél ellen ez megengedhetetlen. Ha hibázol, akkor megfizeted az árát. A gól után többet kockáztattunk, voltak is helyzeteink. Sajnálom és elnézést kérek mindenkitől, aki elutazott és megteremtette számunkra a hazai pálya érzését" – nyilatkozta Joao Janeiro.
 

Csizmadia Csaba szerint egy tipikus egygólos meccset játszottak, amit sikerült megnyerniük.
 
"Tipikusan egygólos mérkőzés volt, szerencsére ezt az egy gólt mi lőttük. Csapatomon látom a folyamatos fejlődést, ez mindenképpen örömteli" – fogalmazott a Budafok trénere. 
 
A meccs felvétele:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC