nb1.hu

Megvan a Csákvár első nyári igazolása

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A CSÁKVÁR HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Egy nappal azok után, hogy bejelentettük, Mónos Tamás személyében új vezetőedző irányításával kezdi meg június 21-én a felkészülést csapatunk a 2021-22-es másodosztályú bajnoki idényre, újabb érkezőről számolhatunk be.
 
Daru Bence Szegedre igazolása után egyértelmű volt a helyzet, szükségünk van egy erős felépítésű, jól fejelő támadóra. Nos a jelek szerint gyorsan megtaláltuk a számunkra ideális jelöltet.
 
– Ma kétéves szerződést kötöttünk a 24 éves, 187 centiméter magas Murai Márkkal, aki az elmúlt szezonban az NB III Keleti csoportjában ezüstérmet szerzett BVSC színeiben, 37 meccsen 29 gólt szerzett – tudta meg honlapunk klubunk elnökétől, Nagy Sándortól.
 
Murai Márk nem ismeretlen a hazai labdarúgást ismerő szurkolók körében. A 11 éves korától a Ferencvárosban nevelkedő támadó még nem volt 18 esztendős, amikor Kaposvári Rákóczi együttesében bemutatkozott az NB I-ben. Ezt követően megfordult a ZTE, illetve a Dunaújváros együttesében, majd Angliában, illetve Németországba légióskodott. Hazatérését követően Mezőkövesden, Kazincbarcikán és Vácott szerepelt mielőtt a BVSC-hez szerződött. A fővárosi vasutasok gárdájában az elmúlt két szezonban 52 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 45 gólt szerzett.
 
Isten hozott Márk Csákváron!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC