nb1.hu

Még csak a szombati feladatra fókuszál az éllovas

Balmazújváros – Szergej Pacaj: "Igen komoly játékerőt képvisel a Kozármisleny."

A soron következő mérkőzésekről, valamint a nagy esőzések utáni edzéskörülményeinkről is kérdezte a klub honlapja a Balmazújváros másodedzőjét, Szergej Pacajt.

 

– Nem volt sima kilencven perc a Cegléd elleni sem. Te milyennek láttad?

– Eddig egyik mérkőzésünk sem volt sima, s szerintem az ezután következők sem lesznek azok ebben a bajnokságban. Úgy kezdtünk a Cegléd ellen, ahogyan azt elterveztük. Mi rúgtuk az első gólt, amire hamar megrúgtuk a másodikat is. Jó csapat, és egyéni teljesítmények voltak nálunk. A szünetben beszéltük az öltözőben, hogy a második játékrész első negyedórájára nagyon figyeljünk oda, mert az ellenfelünknél sok magas labdarúgó van, és a pontrúgásaik életveszélyesek. Sajnos voltak olyan elkerülhető, felesleges szabálytalanságaink, amelyekből jöttek ezek a veszélyes játékhelyzetek. A szépítő gól után, majdnem rögtön megkaptuk a másodikat is, de ezt követően már mi domináltunk végig, s ha a nagy helyzeteinkből legalább egyet kihasználunk, nyugodtabb lett volna a mérkőzés hátralévő része.

 

– A komoly esőzések után melyik pályán vannak az edzések?

– Kinn a Göcsön edzünk az új füves pályákon. Ezek egészen kiváló minőségűek, s ha két napig esik rá az eső, akkor is nagyszerű a talaja. Ez nagyon nagy segítség a munkánkhoz.

 

– Most, vasárnap helyett szombaton lesz a bajnoki, míg szerdán a Paksot fogadjuk a Magyar Kupában. Mennyire borítja ez a felkészülésünk ritmusát?

– Semennyire. A szokott mederben zajlanak az edzések, s most is csak a következő feladatra koncentrálunk. Persze, mi edzők már tudjuk, hogy mit akarunk majd játszani a Paks ellen, de ez csak a szombati meccs után lesz a csapattal téma.

 

– Szombaton azt a Kozármislenyt fogadjuk, amelynek nagyon figyelemre méltó eredményei vannak. Például Nyíregyházán 4-0-ra nyertek. Mit tudunk róluk?

– Az utolsó négy idegenbeli találkozójukon nem kaptak ki, kétszer nyertek és kétszer döntetlenre végeztek, ami már önmagában is jelzi, hogy egy igen komoly játékerőt képviselő együttesről van szó, jó játékosokkal. Pénteken fogunk majd a fiúkkal közösen videózni róluk. Természetesen, mi itthon minden meccsünket meg akarjuk nyerni, s ez alól a Kozármisleny elleni sem lesz kivétel.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC