nb1.hu

Listavezetők rangadója – előzetes

Ezentúl mindig lesz egy szabadnapos

Már a 7. fordulójánál jár az NB II, ám ezen a vasárnapon kettővel kevesebb meccset fognak megrendezni.
 
Mint ismeretes, lezárult a Balmazújváros kálváriája, de ennek nem lehet örülni. A csapatot kizárták a bajnokságból, így az eddigi eredményeik törlődnek és minden héten lesz egy szabadnapos csapat, ezen a héten a Soroksár kezdi meg a sort. A másik nem ezen a napon lejátszott meccs az ETO-Vasas, melyet televíziós közvetítés miatt hétfőre tettek át. Mind a két feljutásra vágyakozó csapat ikszelt a hétvégén, így kiegyenlített küzdelemre számíthatunk a meccsen.
 
Az a Dorog fogadja a Haladást, akik ellen utolsó NB II-es mérkőzését játszotta a Balmazújváros. Tiszakécskére látogat az MTK, míg a Szpari Kazincbarcikára utazik. ,,Kiesési" rangadó is lesz a hétvégén, a tabella két utolsó helyezését elfoglaló Ajka és Vác találkozik egymással. A Tisza-partiak is összecsapnak, Szolnokra látogat a Szeged, akik hamarosan felavathatják az új stadionjukat. A Békéscsaba a Budafokot fogadja, míg Gyirmóton lép pályára a Budaörs.
 
A hétvége legizgalmasabb mérkőzésének az éllovasok csatája ígérkezik, a veretlenségét elveszítő Csákvár látja vendégül az Őket 1 pontra megközelítő Siófokot. A szezon előtt nem ezt a két csapatot várta a közvélekedés az első helyekre, de ha már így alakult, biztos nagyon komoly küzdelemre számíthatunk!
 
09.01.
16:30 Dorog-Haladás
16:30 Duna Aszfalt-MTK Budapest
16:30 Kazincbarcika-Nyíregyháza Spartacus FC
17:00 Ajka-Vác
17:00 Békéscsaba-Budafok
17:00 Csákvár-BFC Siófok
17:00 Szolnok-Szeged 2011
19:00 Gyirmót-Budaörs
09.02.
20:00 ETO FC Győr–Vasas
Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC