nb1.hu

Középhátvéddel erősített a Pécs, hosszabbított a Gyirmót kapusa

Új szakmai igazgatót kapott az ETO akadémiája.

 
 
A PÉCSIEK BEJELENTÉSE:
 
“A 23 esztendős Takács Zsombor NB II-es labdarúgócsapatunkban folytatja pályafutását. Hetedik nyári érkezőnk 1999. február 22-én született Budapesten. Takács Zsombor egészen fiatalon a Ferencvárosban kezdett futballozni, majd a Dalnoki Akadémián, az MTK-nál, Felcsúton és a Vasas Kubala Akadémia korosztályos együtteseiben pallérozódott, miközben több ízben szerepelt az U19-es nemzeti együttesben.
 
A 187 centi magas középhátvéd 2017-ben igazolt az FTC-hez, tagja volt a zöld-fehérek felnőtt együttesének, míg 2019-ben győztes meccsen kezdőként pályára lépve mutatkozott be az élvonalban, valamint játszott a Magyar Kupában is. További fejlődése érdekében kölcsönbe került a Soroksár SC-hez, ahol 36 NB II-es mérkőzésen játszva szerzett bajnoki rutint.”
 
A GYIRMÓT HÍRE:
 
“A mai napon klubunk meghosszabította Hársfalvi András szerződését, melynek értelmében a 25 éves kapus további három évig marad csapatunk játékosa. András három éve érkezett a MOL Fehérvár FC csapatától és ez idő alatt 33 alkalommal védte kapunkat, melyek közül 15-ször az OTP Bank Ligában kapott lehetőséget. A labdarúgó gyirmóti pályafutásához nagyon sok sikert és jó egészséget kívánunk!”
 
 
A GYŐRIEK HÍRE:
 
“Régi-új ismerőst üdvözölhetünk a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia vezetőségében, a leköszönő Hector Martinez Quijeiro helyét Artner Tamás veszi át, mint szakmai igazgató. Sok sikert és eredményes munkát kívánunk!
Artner Tamás PRO Licenszes labdarúgó edző, korábban a Szombathelyi Haladás, az Ajka, a Kaposvári Rákóczi és a ZTE csapatainál is dolgozott vezetőedzőként. A Haladás utánpótlásában 11 évig az utánpótlás korosztályok felkészítéséért felelt. 2019 szeptemberétől, másfél éven át töltötte be a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatói posztját, az elmúlt időszakban pedig Veszprémben, a VFC USE tehetségközpontját vezette.
 
–  Nagy megtiszteltetés, hogy felkértek arra, hogy visszajöjjek az ETO-hoz, és szakmailag vezessem a jól működő Fehér Miklós Labdarúgó Akadémiát – mondta Artner Tamás. – Az előző itt töltött időszakomban úgy gondolom, pozitív volt a megítélésünk, és most is   nagy örömmel jöttem vissza, mert úgy látom, egy jól felépített klubmodell alakult ki az ETO-nál, így biztos vagyok benne, hogy pozitív légkör lesz, ahol minőségi munkát lehet végezni.”
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC