nb1.hu

Koronavírus: súlyos betegségek után jön az NB II egyik csúcsrangadója

Ráadásul két közvetítést is lehet majd nézni a Csaba-Szegedről.

Két csúcsrangadó is lesz holnap az NB II-ben. Az éllovas Loki a második Budaörs vendége lesz, ezt a párosítást már jó alaposan beharangoztuk.
 
 

Szuperrangadó vár a Lokira: Kondás gondjai

A Loki edzője szerint sokan nem tudják. Nem igazán kell sokat gondolkodni, ha meg akarjuk nevezni az NB II következő fordulójának csúcsmeccsét: a második helyen álló Budaörs a listavezető DVSC-vel csap össze Tatabányán. A Loki jó szereplését sokan megjósolták a szezon előtt, de a budaörsiek eddigi produkciója nagy meglepetésnek számít.

 
Ám rendeznek egy olyan csatát is, mely aztán tényleg mindig, mindenhol, minden körülmények között, és ami a legfontosabb, a csapatok helyezéseitől függetlenül is (bármilyen osztályban vagy bármilyen besorolás mellett) mindig kiemelt csatának számít.
 
 

Rangadó a Lokival: mennyire téma a meglepetéscsapatnál az NB I-be jutás?

Csúcsmeccs vár a budaörsiekre. Ennél nagyobb rangadót tervezni se lehetne: a második Budaörs az éllovas DVSC-vel fog összecsapni vasárnap este az NB II-ben. A Loki szereplése borítékolható volt a szezon előtt, ellenben a budaörsiek sokakat megleptek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Budaörs az idénynek Bognár György irányításával vágott neki, de a trénert szeptemberben a Paks elcsábította.

 
Hát persze, hogy a Békéscsaba és a Szeged csatájáról van szó, amit majd szerencsére élőben is meg lehet majd tekinteni. Ráadásul nem csak egy közvetítés áll majd a futballbarátok rendelkezésére, a cikk aljára mindkettőt beágyaztuk.
 
 
 
Preisinger Sándor (rajta kívül Paudits Patrik és Mészáros Márk is nyilatkozik a videóban), a csabaiak vezetőedzője a következőket mondta a találkozó felvezetéseként:
 
„Egész héten a helyzetek kihasználását gyakoroltuk, nagyon remélem, hogy ebben lépünk majd előre, mert a játék többi elemében fejlődünk, fizikailag is lépegetünk előre, nagyon veszélyes volt a vírus egy-két embernél. Nagyon remélem, hogy a négy-öt kidolgozott helyzetből berúgunk egyet-kettőt, amivel meccset lehet nyerni. A Szeged is túl volt a víruson, két hasonló képességű csapatról van szó. Hazai pályán játszunk, egy-két hete várat magára a jó eredmény, remélem, a mi csapatunk akarja majd jobban a győzelmet.”
 
A két gárda eddig ugyanannyi, szám szerint 24 pontot szerzett a bajnokságban, így nem meglepő, hogy a szakvezetők szoros csatára számítanak.
 
 
 
Dobos Barna, a szegediek szakmai vezetője a szegedma.hu-nak mesélt a találkozó előtt:
 
„Nagyon jó lenne visszavágni az őszi vereségért. Igazi ki-ki mérkőzésre számítok, amelyen nagy szerepe lesz a koncentrációnak. Emlékezhetünk, Kazincbarcikán Grumics egyéni villanása és Varga nagy védései kellettek a sikerhez. Vasárnap is jó teljesítményt kell nyújtanunk ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk.”
 
 

Még egy rangadó vár szegedi csapatra vasárnap

 

 
Dobos egyébként sérülés miatt továbbra sem számíthat Tóth Gábor, Szilvási Péter, Alekszandar Jovanovics és Kóródi Nándor játékára, Mohl Dávid 5 sárga lapot eltiltása miatt nem léphet majd pályára.
 
A meccs 13 órakor kezdődik majd, sajnos ugye szurkolók nélkül…

 

 

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC