nb1.hu

Kiütötte Csankékat a Vasas, igazolt a Soroksár, új szponzor Szentlőrincen

Hivatalos bejelentések.

 

VASAS

 

"Vasas FC – Vác FC 6-2 (4-1)
felkészülési mérkőzés
2022. február 17., csütörtök 16:00
Fáy utcai Sportcentrum
zárt kapuk

játékvezető: Jakab Árpád (asszisztensek: Deme Rajmund és Volentics Erik János)

Vasas FC: Uram – Terbe, Viczián, Szilágyi Sz. (Faragó, 46.), Kiss-Szemán – Sztojka, Kapornai, Márkvárt (Puskás, 46.) – Radó (Pekár, 46.), Zimonyi (Szalai, 46.), Cipf (Riesz, 46.)
vezetőedző: Kuttor Attila

Vác FC: Nacsa (Molnár, 46.) – Földi, Kasza, Vén, Stefán (Sorecz, 46.) – Nagy (Torda, 46.), Szunyog (Balga, 46.) – Purzsa, Tóth M. (Balázs, 77.), Tóth D. (Héjjas, 46.) – Mertse
vezetőedző: Csank János

gólszerzők: Radó (13.), Zimonyi (14.), Szilágyi Sz. (28.), Pekár (50.), Szalai (52.), ill. Mertse (12.), Vén (31., öngól), Balga (87.) 

 

Kuttor Attila vezetőedző ma olyan játékosokat szerepeltetett a Vác elleni felkészülési mérkőzésen, akik az elmúlt időszakban kevesebb játéklehetőséghez jutottak. A mérkőzés elsődleges célja ma a megfelelő meccsterhelés biztosítása volt, amellett, hogy pályára lépett legfrissebb igazolásunk Zimonyi Dávid, a Szentlőrincről visszatérő Kiss-Szemán Péter, sőt a keretben szerepelt a mai napon a Vasas Kubala Akadémia három fiatal tehetsége: a 2003-as születésű Riesz Péter és Puskás Zsombor, illetve a 2004-es Faragó Bálint.

 

Mindkét félidőben teljes fölényben játszottunk, a mérkőzés egésze alatt mi birtokoltuk a labdát, folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteinket. Az első játékrészben három alkalommal is kihasználtuk a lehetőségeinket, Zimonyi Dávid pedig góllal mutatkozott be. A második részben akadémistáink is pályára léptek, a fiatalok remekül szálltak be a játékba, ebben a félidőben 20 év volt csapatunk átlagéletkora. További két góllal növeltük előnyünket, ellenfelünk pedig már csak szépíteni tudott, így 6:2-es győzelemmel zártuk a Vác elleni felkészülési mérkőzést."

 

SOROKSÁR

 

"Az átigazolási időszak utolsó napján Kékesi Alexanderrel erősítettük meg a védelmünket!

 

A 27 éves belső védő négy és fél év után távozott Budaörsről, ahol a csapat oszlopos tagja volt! A BSC előtt egy éves játszott a Csákvár csapatában is, így nagy NB2-es rutinnal rendelkezik. Mivel télen távozott csapatunktól egy jól fejelő védő, Alexander hiányposztra érkezett! Előző állomáshelyein 146 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, melyeken 7 gólt szerzett.

 

Soroksári szerepléséhez sok sikert kívánunk!"

 

SZENTLŐRINC
 

"Az utóbbi néhány évben a Szentlőrinc SE a régió egyik meghatározó futballklubjává nőtte ki magát. Utánpótlásunkban jelenleg közel 250 gyerek sportol kulturált és szervezett körülmények között, felnőtt csapatunk pedig 2020-ban történelmi sikert ért el azzal, hogy feljutott a másodosztályba, ahol az előző szezonban bentmaradt, a jelenleg zajló pontvadászatban pedig a középmezőny tagja. Eredményeinkre, fejlődésünkre, az általunk képviselt értékekre szerencsére olyan cégek is felfigyeltek, amelyek számára fontos a társadalmi szerepvállalás: ilyen a VivaPalazzo Zrt., amellyel a közelmúltban szponzori szerződést kötöttünk.

 

– Cégünk számára mindig is fontos volt az egészséges életmód, és természetesen ez egészséges versenyszellem sem áll messze tőlünk az üzleti életben – fogalmazott Kapitány Zoltán, a VivaPalazzo Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója. – Nagyon szimpatikus volt számunkra az a munka, ami a szentlőrinci klubnál az utánpótlásnevelés terén zajlik, valamint az is, hogy az elhivatott edzőknek, szakembereknek, vezetőknek köszönhetően a felnőtt futballban messze sikeresebbek, eredményesebbek annál, mint amire az anyagi lehetőségeik predesztinálnák őket.

 

– Nagyon örülünk annak, hogy egy helyi, baranyai cég fontosnak tartja a régió sportjának támogatását – mondta klubunk tulajdonos-ügyvezetője, Kovácsevics Csaba. – Bízunk benne, hogy ez a mostani megállapodás egy hosszabb távú együttműködés első lépcsőfoka, reméljük, hogy a VivaPalazzo Zrt. segítségével klubunk a jövőben még szebb sikereket érhet el mind a felnőtt futball, mint az utánpótlásnevelés terén!

 

A VivaPalazzo Zrt. a magyarországi építőipari szektor dinamikusan fejlődő résztvevője. Fő tevékenysége az építőipari projektek előkészítése, megtervezése és kivitelezése, valamint az ezzel összefüggő szak- és szerelőipari tevékenység. Az 1993-ban történt cégalapítás óta az ország egész területén egyre több és egyre nagyobb volumenű projektek kivitelezését valósította meg."

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC