nb1.hu

Kiütéses Loki-siker a debreceni rangadón – videó

Az új szerzemény is betalált.

DVSC-DEAC 5-1 (1-0)
DVSC: I. félidő: Kosicky – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bévárdi, Baráth, Szabó B., Varga K. – Bárány, Kerekes.
II. félidő: Zöldesi – Lakatos B., Pávkovics, Poór, Bényei B. – Kundrák, Bényei Á., Pintér Á., Bódi – Bereczki, Tischler.
DEAC: Szabados – Nagy Z. (Karikás a szünetben), Szabó K. (Soltész a szünetben), Belényesi Cs., Orosz M. – Takács P. (Székely D., 64.) – Damásdi (Kiss B., 64.), Sigér Á. (Sándor T. a szünetben), Bíró P. (Spitzmüller a szünetben), Gyönyörű (Urbin, 64.) – Burai (Kertész, 64.).
gólszerző: Kerekes (35.), Bereczki (60., 67.), Bényei (64.), Tischler (88.), ill. Székely (84.)
 
Jó szomszédi viszonyt ápol egymással a Loki és a DEAC. Ezt tükrözi, hogy mindkét csapatban láthattunk olyan játékosokat a Pallagon megrendezett találkozón, akik korábban a másik debreceni alakulatban futballoztak. Kondás Elemérre is érdemes kitérni, hiszen a DVSC jelenlegi vezetőedzője az előző idényben sokat tett azért, hogy az egyetemi gárda augusztusban már a másodosztályban szerepeljen. 
 
A Pallagon megrendezett edzőmeccs első gólját például az a Kerekes Krisztián szerezte, aki a 2018/2019-es szezonban tizennyolc gólt termelt a DEAC színeiben az NB III-ban. A második félidőben gólparádét rendeztek a piros-fehérek. Bereczki Dániel két gólt is szerzett, rajta kívül Bényei egy szögletet követően sarokkal vette be a városi vetélytárs kapuját. A DEAC-ban Urbin Péter tizenegyest hibázott, de Balogh Pál együttese szépített, Székely egy kipattanót értékesített. Az 5-1-es végeredményt Tischler Patrik állította be. A rutinos játékos érkezését pénteken jelentette be a DVSC, a csatár pedig első debreceni edzőmeccsét egy fejesgóllal koronázta meg. 
 
Debreceni rangadót az NB II-ben is rendeznek, a csütörtöki sorsoláson eldőlt, hogy a második forduló programjában szerepel a DEAC-DVSC összecsapás. A két gárda augusztus 5-én feszül újra egymásnak a Nagyerdei Stadionban.
 
Az összecsapás felvétele:
 
 

DVSC-DEAC felkészülési mérkőzés

 

KORÁBBAN:

 

Városi rangadót játszik a Loki – élő videóközvetítés

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC