nb1.hu

Kiesési rangadó: Kemenes a mennyben, Schindler a mélyben – gólok, reakciók

Elképesztő meccs volt Óbudán.

Hatalmas rangadót játszott egymás ellen a bennmaradásért küzdő III. Kerületi TVE és a szintén a kiesés elől menekülő Békéscsaba vasárnap kora délután a behavazott Óbudán.
 
A hazaiak szempontjából drámaian indult a meccs, mert a 17. percben Köböl Krisztián piros lapot kapott, a Békéscsaba meg 11-est, amit Nikola Pantovics értékesített.
 
A találkozó eddig sem volt rossz, de ami ezután következett, pláne az első félidőben, az sokáig beszédtéma marad az óbudai panelek árnyékában, de még Békéscsabán is. Innentől kezdve ugyanis felváltva rugdosták a csapatok a gólokat, a szünetre 3-3-mal vonultak a felek, majd a 63. percben a duplázó Borvető Áron beállította a 4-3-as végeredményt.
 
 

 
A lefújás után Kemenes Szabolcs, a hazaiak szakvezetője a kettős érzéseiről nyilatkozott, mert mint mondta, megint sok gólt kaptak (10 emberrel is sok a 3), de annak meg örült, hogy végre sokat (4-et) rúgtak, pláne emberhátrányban.
 
Schindler Szabolcs, a lilák mestere joggal volt szomorú, mert vezetés után, emberelőnyben kaptak ki. Mint mondta, győzni érkeztek Óbudára, de sikerült az elmúlt hetek eredményeit gyalázatos játékkal lerombolniuk.
 
A 20 csapatos NB II-ben a Kerület a 19. helyen van, a Békéscsaba meg a 18. pozícióban, a lila-fehéreknek eggyel több pontjuk van, mint a riválisuknak.
 
A Kerület az utolsó idei fordulóban annak a 16. Budafoknak lesz a vendége, mely gárda Csizmadia Csaba kinevezése óta még nem tudott bajnokit nyerni, míg viharsarkiakra a legfontosabb presztízsrangadójuk vár az NB I-ről álmodozó Szeged otthonában.
 
III. KERÜLETI TVE–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 4–3 (3–3) 
Budapest, III. ker. TVE Sporttelep, 350 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Király Zsolt)
III. KER: Balázs J. – Bori, Erdei G., Fejes A. (Tamási Zs., 47.), Bekker – Köböl, Egerszegi – Barczi D., Rabatin, Remili (Sili, 74.) – Borvető. Vezetőedző: Kemenes Szabolcs
BÉKÉSCSABA: Czinanó – Nagy S. (Puskás G., a szünetben), Farkas M., Bora Gy., Hodonicki – Szabó P. (Gránicz, 67.), Sipos G. – Varga Sz. (Paudits, 54.), Pantovics, Horváth P. – Lukács R. (Ilyés T., 81.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Remili (24., 32. – a másodikat 11-esből), Borvető (40., 63.), ill. Pantovics (18. – 11-esből), Horváth P. (26.), Lukács R. (36.)
Kiállítva: Köböl (17.)
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC