nb1.hu

Kertek alatt robog a Tiszakécske

Forduló egyik legnagyobb rangadóján bizonyíthatnak.

„Nincs megállás! Vasárnap újra bajnokin bizonyíthat a kécskei csapat! Két hat pontos gárda csap össze az ETO Parkban! Az egyik legerősebb rivális ellen játszanak Simon Antal tanítványai. Az ETO kimondottan a feljutást tűzte ki célul, így nem engedhet meg hazai pályán pontvesztést. Mi viszont bízunk abban, hogy a jó rajt további lendületet ad a csapatunknak. Izgalmas meccs van kilátásban, aki teheti biztassa a fiúkat idegenben is! Hajrá Kécske!”

A fenti, örömmel és lelkesen megírt mondatok a Tiszakécske Facebook-oldaláról köszönnek vissza a látogatóra. A Duna Aszfalt TVSE ugyanis a „kertek alatt” szépen begyűjtötte az eddig megszerezhető 6 pontot. Simon Antal tanítványai elsőként Békéscsabán nyertek meglepetésre 1-0-ra, majd az újonc Ajka ellen diadalmaskodtak otthon, 2-1-re. Ám a mindig megfontolt vezetőedző tudja, nem szabad elszállniuk a jó eredmények miatt, pláne azért, mert nem könnyű a kécskeiek sorsolása:

 


 

„A legfontosabb, hogy az első hazai meccsünket megnyertük. A rúgott góljaink után eléggé ránk jött az Ajka. Ebből tanulnunk kell. Nehéz a sorsolásunk, ezért is volt ez a győzelem nagyon fontos. Nagyon örülünk ennek a két győzelemnek, most két nehéz idegenbeli mérkőzés következik, megyünk Győrbe, majd Kazincbarcikára.”

Kétségtelen tény, hogy a Simon által elsőként említett meccs a forduló egyik legnagyobb rangadója lesz!

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC